Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. szeptember 20., péntek

  Közös projekt Monica's Beauty World-del

  Sziasztok csajok!

  Mónit (Móni szépségvilága) már jó ideje követem a youtube-on. Szeretem a megmondó stílusát, azt, hogy mindig van mit nézni nála, meg azt is, hogy nincs elszállva. Ahogy nézem a videóit, egyre ügyesebb, pl. a Halloween projektjén csak ámulok és bámulok. Ezért döntöttem úgy, hogy - bár félve, de- írok neki, hogy szeretnék vele együttműködni.
  Nagyon kedves volt, sokat beszéltünk azóta. Arra jutottunk, hogy elindítunk egy kb. 10 hetesre tervezett ország projektet. Nem kötöttük ki konkrétan, hogy kreatív vagy sima smink. Most kicsit megfordultunk. Ő lett a kreatív, én a sima. Öröm és boldogság volt, amikor megpillantottam azt az országot az arcán, amit én javasoltam.

  Mit szóltok? Nekem nagyon-nagyon tetszik!!! Főleg a piros! Megbeszéltük,hogy ezer éve keressük a megfelelő piros szemhéjszínt, de nem találjuk.
  Ami még imádnivaló benne, hogy ötvözi a karneváli kultúrát-maszk- a z ország formájával és színeivel...zseniális! - és a rúzs színe is tetszik nagyon-.

  Móni videóját a sminkről itt találjátok: http://www.youtube.com/watch?v=4-TV9CM5BUE

  Én tőle egy szintén nagyon kedvelt országot kaptam, kitaláljátok, hogy mi ez? Sajnos csak képekkel tudok szolgálni.   Egy kis segítség!

  Kicsit olyan a fejem, mintha bealudnék. Drága kis szempilla.
  Móni azt írta, hogy Moulin Rouge- fejem van :D

  Ti milyen országot látnátok szívesen?


  Puszi,

  Pillangólány  8 megjegyzés:

  1. francia :)) tényleg Moulin Rouge, illetve egy kicsit pin up hatás (Marilyn Monroe inkább)! nagyon várom a többi munkát is tőletek! :)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Rajtam minden smink, amin tus van ilyen hatású....hihetetlen:)

    Törlés
  2. én a Brazil sminkre nagyon kiváncsi lennék mindkettőtöktől! :))

   VálaszTörlés
  3. Én egy britek által inspirált sminkre lennék kíváncsi. :)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Az jó téma, mert mindenkinek a zászló ugrik be, én meg szeretek valami különlegesebb, apró szépséget kiemelni...jó ötlet.

    Törlés
  4. Finnország. Csak, hogy kihívás legyen. :))
   Nem is olyan a fejed, mintha be akarnál aludni. Inkább buja. ;P

   VálaszTörlés