Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2014. március 28., péntek

  Tervek

  Sziasztok csajok!:)

  Nagyon-nagyon szeretek álmodozni, tulajdonképpen ez tart életben.
  Ma pedig olyan inspirálólag hatott rám a bábozás, hogy össze-vissza pisilem magam tőle!:)
  Hogy miért?  Hát... ti tudnátok ellenállni ennek a kis cukiságnak?:) Ez éééén vagyok. Hercegnő báb. Imádtam. A hajacskája csillogott!
  Na, szóval hajlamos vagyok némi kreatív foglalkozás után nagyokat álmodni, aztán abból folytatni. Mostanában több dolog is megragadott, ezért úgy gondoltam, leírom nektek ide őket.
   Ezeket tervezem a közeli és távoli jövőre:

  Nyár: 

  1. Mivel jönnek a picurkák- egyik Júliusban, másik Augusztusban-, ezért nekilátok bábok készítésének. Szeretnétek velem tartani? DIY- videók?
  Annyi féle- fajta van. Leginkább a kesztyűbábok családja vonz. Főként házi bábszínházazáshoz a pici tesóknak, valamint a két terhes nővérem babáinak:) 
  Jó, túlpörögtem. Bocsesz.


  2. Megfogadom, hogy többet veszem elő a fotómasinámat, hogy ne mindig azok a képek kerüljenek ki a blogra, amik- addig sajnos bajos, mert féltem felcipelgetni, hazavivegetni.


  3. Sokat fogok sminkelni <3, mertmegérdemlem!


  4. Megtanulok 1 dalt gitáron, amit tudok énsajátmagam kísérni ének közben ily' módon :)


  5. Fuck, szakdoga! Úgy megírlak, sőt később, majd az utánamindjártittazutolsótanévben ...


  ... a nyár után

  1. a mocskos gyakorlatot lazán lekacsintom! Mit nekem mellette a sok tantárgy meg az államvizsga- jó, azért írom, mert nagyon parázok!  2. Munkát keresek, de feltétlen olyat, ami kreatív, drámához / sminkhez kötött. Max. irodista munka, de tuti nem tanítok- kivéve művészeti suliban.

  Milyen cukik voltunk itt a tesómmal <3


  A diploma után
  1. Összeköltözünk Mackóval, nagyon remélem. Attól függ, mennyire volt sikeres az előző pont.

  2. Esküvő-esküvő-esküvő!:) 
  Kreativitás minden mennyiségben:) Erről gondolom ti is kíváncsiak lesztek majd 1-1 sorozatra:) Idén nyáron is jön már, ha szeretitek! 2015.08.08. Jajj, annyira idegesít, hogy nem '14. Csak két dolog miatt. 1.: nem páros, 2.: megszakítjuk a sorozatot. Eredetileg 4-en voltunk lányok, eddig minden nyáron volt egy esküvő Augusztusban, most meg :/ Imádkozzatok, hogy megnyerjük a lottót!:)

  3. Elég merész, de mint látjátok... naaaagyon élvezem ezt az esküvősdit már ééévek óta. Hát, egy ideje bújom már a netet...és egészen súlyosan azon gondolkodtam, hogy elvégzek egy esküvőszervező tanfolyamot... nagyon durva?:O

  Itt találtam szimpi tanfolyamot:

  - http://eskuvoszervezokepzes.hu/
  - http://www.enchantee.hu/eskuvoszervezosuli.html (hopp, egy pécsi helyszín, mint a sminktanfolyamnál)  Na, azt hiszem, ennyi mára az álmodozásból- tuti csomót kifelejtettem!
  Hatalmas puszi nektek,  4 megjegyzés:

  1. A dupla végtelen szimbólum miatt 08.08.? :) Én is akkorra tenném. :)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Olyan kár, hogy névtelenül írsz :( Amúgy többek közt azért is, amúgy meg 8-án találkoztunk előszőször + a 8 a kedvenc számom + tesóim is augusztusban esküdtek, stb.:)

    Törlés
  2. Eléggé csapongsz :) Még nem olvastalak eddig, csak belenéztem. Hát....nem könnyű érteni,amit írsz :)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Köszönöm, hogy ennek ellenére elolvastad és reflektáltál:) Szép napot!:)

    Törlés