Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2014. augusztus 19., kedd

    SATC 6.- Titkos szex

    Sziasztok pillangók!

    Itt is vagyok a következő SATC résszel. Mit szólnátok, ha lenne egy állandó megjelenési napja? Mondjuk Hétfő? Ti mikor olvasnátok szívesen?

    Szexi ruha, szexi kurva? Egyet jelent a kettő? Főleg, ha randira megyünk? Szex az első randin, esetleg az ötödiken? Milyen korhoz milyen "szabály" illik?



    "Valójában a pasi ugyanolyan könnyen lapátra tehet, ha szexelsz az első randin, mintha a tizediken."- mondja Samantha. Ez valóban így van, vagy többre becsül a pasi, ha vársz még azzal, hogy testileg teljesen odaadd magad? Az én véleményem az, hogy jobb később. Miért? Ahogy én látom, manapság a férfiak és nők közt lassan íratlan szabállyá vált, hogy ha az első randin megtörténik az aktus, akkor az egyéjszakás kaland volt, nem más. Természetesen kivételek- és más vélemények is- mindig vannak.
    Bizony, ettől is múlhat az, hogy mennyire értékel a pasi, de természetesen a külcsín is sokat számít, valamint az ész is. Ahogy Bernstein szerint a középosztály, valamint a szegényebb rétegek saját nyelvi jellemzőkkel, nyelvi kóddal rendelkeznek, ugyanúgy jellemző ez a párszégyenlésre is. Úgy vélem, az alacsonyabb intelligenciával rendelkező csoportokban inkább a külső, míg az okosabbaknál inkább az ész számít. Valamint ez még változhat a korral is, hisz' míg a fiatalok a külső, az érettebbek inkább az értelemre, belső értékekre koncentrálnak. Így van ez rendjén, ugye? Bizony skatulyázunk mi rendesen ahelyett, hogy boldogok lennénk-, ahogy én is skatulyáztam az iménti pár sorban. Csak vigyázzunk, nehogy a boldogság helyett ezek a bélyegek, kicsinységek legyenek az elsők! Hogy szégyenlünk-e valakit, azt a külső személyiségünk is meghatározhatja. Ha nem a világgal törődünk, hanem magunkkal, és mi igenis jól érezzük magunkat a pasival, akkor mi a gond? Nekem is van egy barátnőm, aki ki nem állhatja az én Mr. Bigemet. Nem mondom, hogy könnyű két tűz közt, de nem szeretnék választani. Nem is lenne értelme.

    Nektek volt olyan valakitek, akit szégyelltetek? Bizony nekem volt. Több. Sok. Gimisként nem arra figyeltem, hogy mennyire jó pasi/ okos/ értékes a pasim, hanem hogy egyáltalán van. Butaság volt! Azért bizony nem árt válogatni. Ha magad előtt is szégyenled a pasit, hagyd, hogy más boldog legyen vele! És viszont! Ha téged szégyellnek, rögtön lépj ki a kapcsolatból, akkor is, ha régóta nem volt ilyen jó a szex/ szükséged van valakire. Értékeld magad ennyire! Saját magunkkal érdemes ennyire jóban lenni.

    A posztom végére a kedvenc beszélgetésem hozom ebből a részből, ami a legjobban mutatja azt, hogy mi, NŐK mennyire túl tudjuk gondolni azokat a dolgokat, amik a pasiknál azok, amit mondanak. Bizony, ők általában kimondják, nem kertelnek, nem gondolnak a dolgok mögé többet, mint ami.

    Big: Érdekes a ruhád!
    Carrie: Bővebben?
    Big: Érdekes a ruhád!

    Mit gondoltok, meddig működhet egy titkos viszony? Mindkét félnek rossz? Miért maradnak mégis együtt? Milyen okokat ismertek? Vajon jobb rejtett félnek maradni, mint egyedül lenni?

    Remélem tetszett a mai gondolatsor!

    Puszi,

    Pillangólány




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése