Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. február 22., vasárnap

    VISSZATÉRTEM! teljes valómmal!

    Sziasztok!

    Hogy miért is írtam múltkor, hogy eltűnök? Miért tiltottam le a videókat, a facebookot, stb?
    Megtalált az egyik osztály, akit tanítok. Nem az a fajta, aki értékeli az ilyen jellegű tevékenységet a kövér és még csak nem is gazdag tanárnőtől. Gondoltam, muszáj eltűnnöm, nehogy bajba keveredjek... de miért is?
    A blogot és a csatornát már több, mint 1 éve üzemeltetem. Azóta rengetegen írtatok itt-ott-amott. Sokakkal nagyon jóban lettem. Sokakkal egymást olvastuk, majd barátnők lettünk (köszönöm, hogy vagy nekem, Dóri). Megéri (maximum 50) gonosz emberek miatt feladni mindazt, amit kaptunk egymástól? Oh, baromira nem!
    Úgy gondoltam, teljesen felvállalom magam. Nem rejtőzködöm. Miért is kellene. Drámatanár vagyok. Mint olyan, kreatív és aktív "alkotó" (ha nem is a legügyesebb). Miért is kellene letagadnom? Sokat küzdöttem a sminkes papírért, a videokameráért, stb. Éppen ezért, ha ügyes vagyok és gyors, akkor hamarosan egyesítem a blogot/youtube-csatornát/facebookot a(z egyelőre csak facebookon működő) sminkes oldalammal. A saját nevem alatt.
    Miért kellene szégyelnem azt, aki vagyok? Egy csóró kövér lány, aki az esküvőjére készül, egyébként meg imád sminkelni és érdekli minden más. Az is, hogy tud magából emberi formát kihozni. És igen (kedves negatív, gonoszkodó), a kövér lányok is csinálhatnak outfit képet, mivel a fogyás lassan megy és addig nem csak élni kell, de öltözni is.
    Hamarosan  videóban is elmondom mindezt valószínűleg, hiszen sokan nem tudtatok feliratkozni/ itt nem olvastok/ youtube-on követnek.

    Puszi nektek!
    Csak pozitívan!

    6 megjegyzés:

    1. Sokáig gondolkodtam mit írjak, meg írjak-e egyáltalán.
      De már kezdetek óta figyelem a SAKK-os munkád (és mindig neked drukkoltam), nem is értem, hogy mi ez a támadás, mert nekem annak idején az jött le mennyien szeretnek, és elismernek. Mert amit csinálsz sminkelés terén elismerendő.
      Az, hogy ki milyen testalkatú, mindegy, mert az emberen úgyis találnak más fogni valót, tök mindegy hogy néz ki.
      Szóval én örülök, hogy visszatértél, várom a további sminkes és egyéb munkáidat.
      Kitartás!

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Drága Azrail!

        Nem is gondoltam,hogy így gondolsz rám. Amikor olvastam először a kommented, az valami isteni érzés volt. Hálás vagyok érte, hogy mindezt megírtad és mosolyt csaltál az arcomra.
        Ölelés és köszönet :)

        Törlés
    2. Mindig azt mondom, tudod, hogy fel a fejjel, és csak előre! :)

      VálaszTörlés
    3. Jajj, te lány, hát egyem azt a husis pofád. :D No, én se vagyok egy nádszálvirágkirálykisasszony, de tojni kell azokra, akik gúnyolódnak ezen. Szerencsére új kishazánkban a külsőség az, amire egyáltalán nem adnak, legyen az a súlyod, a lila-zöld hajad, az öltözködésed, még én is alig hiszem el, hogy létezik olyan társadalom, ahol kutyát nem érdekli, mit veszel fel, hogy nézel ki és ha banki alkalmazottként mezítláb csattogsz be egy bankba, akkor tedd azt, ha neked az jó. :) De itt minden így működik. De nem is kommentálom tovább, szuper vagy, örülök, hogy visszatértél és már tűkön ülök, hogy jöjjön már a következő videó. :P

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Drága Erika!

        Az örök kedvesség-bombám :)
        Már csak a kommentjeidért is megéri csinálni a videókat :)
        Hamarosan jönnek.
        Köszönök minden kedves szót!

        Törlés