Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. szeptember 10., csütörtök

    Helyzetjelentés

    Kedves követőim!

    Visszatértem az éterbe!!!!!!
    2 órával ezelőtt bekötötték az albérletünkbe a netet. Ez nem csak azt jelenti, hogy írni tudok nektek, de hamarosan jönnek videók is. Nehezen indult az egész netezős folyamat a VidaNetnek hála, de a Tmobile, bár valamivel drágábban, de gyorsan megoldotta a helyzetet. Tulajdonképpen kevesebb, mint 3 nap alatt. Öröm és boldogság!!!!!!

    Kérdezősködtetek, hogy ment ez meg az itt Kaposváron. Jelentem, nagyon szép az albérlet, be is laktuk, van is kis rendszerünk. Erről hamarosan videó- így itteni megosztás - formájában tájékozódhattok, beleshettek hozzánk. Szép, otthonos, pici, de nekünk elég. Dárim is itt van, éppen függ.

    Az új tanév új drámásokat is hozott nekem. Nagyon ügyesek, okosak és aranyosak. Hamarosan elindul a színjátszós szakkör is, amivel remélhetőleg eljutunk a Helikonra is. Ti voltatok rajta gimisként? Szerintem eszméletlen jó élmény, amihez egy erős felkészülés vezet. Szorítsatok, hogy ügyesek legyünk! Az ének és a tánc tárgyakat tanítók biztosítottak a segítségükről. Ez szintén öröm és boldogság.

    Az esküvős projekt is halad, hamarosan rendelgetjük hozzá az alapanyagokat, mert hosszú DIY projekt vezet az augusztusi örömködésig. Tegnap visszajelzett a vőfélyünk is, akit Dári öccsének lakodalmán láttunk.

    Egyelőre ennyi, mert csak most értem haza munkából (kemény 8 perc a suli tőlünk).

    Puszi nektek,

    Olcsilány

    8 megjegyzés:

    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      VálaszTörlés
    2. Juppi végre visszatértél :) Reméljük ahogy időd engedi sikerül aktivkodni! Az albi bemutató vidi szuper ötlet Ramié is tök jó! Remélem mielőbb sikerül olyan állást találnod amilyet szeretnél hisz valjuk be egy albérlet nem olcsó dolog :( Kaposváron lesz az esküvő vagy onnan szervezed máshova?A ruha átalakítás,hogy áll? ;)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Az eredeti otthonomba szervezem a szertartásokat és a közeli Csurgóra pedig a "bulit". Sajnos a hely nem pont olyan, amilyet akarok, de erről úgyis jön lassan bejegyzés.

        Puszi

        Törlés
    3. Örülök, hogy halad az életed!!! :)
      Uh, a ruhád terveinek fele készült el. Nem felejtettem el, csak minden közbejött, és egyben szeretném elküldeni. :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Pedig már nagyon várom őket. És szerintem én is nekimerészkedem.....

        Törlés
    4. megszüntethetnéd végre ezt a blogot a picsába... mondjuk a Dárinak jó lehet, egy ekkora dagadt luvnyán a hájból mindig lehet egy új "lukat" hajtogatni, muhaha, a lehetőségek tárháza végtelen

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. A blogokban az a jó,hogy nem kötelező olvasni őket :) sőt,még benézni sem rájuk.
        Üdv,
        Ekkora dagadt luvnya, névvel

        Törlés