Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. szeptember 18., péntek

    Playboy Play It Wild termékek

    Sziasztok!

    Mint megszokhattátok, ismét tájékoztatlak benneteket a Playboy újdonságairól. Egyrészt azért, mert szerintem ár-érték arányban abszolút befutó a márka, másrészt pedig "felesküdtem" rá a Cotynál.

    A kollekció a WILD nevet kapta. Ennek természetesen teljesen megfelel a csomagolás és az illat is. Annyit még róluk, hogy a csajos változat emellett nagyon cuki is.

    Ebben a lenti videómban meghallgathatjátok a véleményem és a tapasztalataimat a termékekről:

    Egyébként, ha már videó... jön egy reklám, ami szerintem nagyon jóra sikerült:

    Erről a parfümről a videó és az én audiovizuális véleményem elég infót elárul, szóval jöjjön a női illat.
    Milyen illatjegyekkel működik? mandarin, körte, netoli, mandarinvirág, fanta, rebarbara, ámbra, vanília, ibolya. Ennek megfelelően édes, de üdítő.
    Lássuk, mint mond a Playboy, hasonlítsátok össze az én véleményemmel:

    FEDEZD FEL A CSÁBÍTÁS VAD ESSZENCIÁJÁT!

    A Playboy illatház bemutatja új bestsellerét:
     Play It Wild csajoknak és pasiknak

    Szeretnéd a csábítás játékát üdítő kihívássá varázsolni? Merészkedj a vad oldalra! A Playboy Illatház bemutatja új, bátor illatát nőknek és férfiaknak: Play It Wild. Légy merész… légy okos… kezdj játszani!

    A sok online chateléssel, tweeteléssel, üzenettel a csábítás már túl kiszámítható, túlontúl unalmas. Itt az ideje, hogy felpezsdítsd a levegőt! Hagyd magad és a Playboy inspirál téged abban, hogy megtaláld a legtalálékonyabb és legváratlanabb módszereket a kiszemelted elcsábításához! Ne bízz mindent a telefonodra, vedd kezedbe az irányítást! A Playboy stílusával és magabiztosságával nincs szükséged arra, hogy képek és profilok mögé bújj! Ragadd meg a lehetőséget! Küzdj érte! Játssz vadul!

    Play It Wild pasiknak
    Amikor az élet már túl unalmasnak tűnik, csillapítsd éhséged különböző csábítási technikák gyakorlásával – csak a leggyakorlottabb, és legbátrabb játékosok érik el a szerencsés hölgyet! A Playboy segít neked a hajtóvadászatban- vadászszezon indul! Vágj bele a kalandba a Play It Wild-al, egy csábító, orientális illattal azoknak a férfiaknak, akik mindig készen állnak vállalni a kockázatot. Az illat friss citrom, grapefruit, és szerecsendiófa meglepetésszerű keverékével indul, mielőtt egy addiktív, ínyenc szívillatba robban, amely szerelmes csokoládé és fekete áfonya akkordjaival dobog. A bőr és a mély ámbra arcátlan, szexi, buja, állatias és férfias, így őrülten ellenállhatatlan.

    A Playboy Illatok a te csábítás-szakértőid, így minden fegyvered megvan ahhoz, hogy vadul játssz! Ráadásul, a parfüm és az after shave mellett, a kollekció hosszantartó, 24 órás dezodort és 2in1 sampont & tusfürdőt is tartalmaz. Nincs több kifogás, indíts hódítani!

    Play It Wild csajoknak
    Ugyanúgy próbálod elcsábítani a pasikat már hosszú idők óta? Uncsi… Szabadítsd ki a benned rejlő hajthatatlan cicust, és kezdj el macska-egér játékot űzni álmaid pasijával! Te döntöd el, hogy mikor csapsz le, vagy mikor közelítesz okosan! Légy magabiztos a Play It Wild-al, egy eredeti, gyümölcsös illattal, mellyel az őrületbe fogod kergetni! Ez az arcátlanul csábító illat narancsvirágolaj, bergamott és körte váratlan robbanásával indul; majd egy édes, elegáns szívillatba fejlődik, melyet vakmerő keserűnarancs és kóla akkord alkot – igazán vadító! A viaszos ámbra és érzéki vanília buja keveréke egészíti ki ezt az elragadó élményt.
    Mindenkor használhatod a Play It Wild-ot, köszönhetően az illat átfogó megjelenésének.  Fújj magadra parfümöt, használd a 24H dezodort, és kényeztesd tested a hosszantartó, karamell-illatú buborékokkal a tusfürdőnek köszönhetően! Férfi legyen a talpán, akinek lesz ereje ellenállni!
    Vad dizájn
    Meg fogsz őrülni a menő csomagolásokért! Imádod az idei év military trendjét? Az okos vadász könnyed stílusa inspirálta, a férfi kollekció hatásos, álcázó mintával díszített. Azt gondoltad, a Playboy nyuszi már nem tud vagányabb lenni? Épp most lett! Az ikonikus nyuszifej terepmintássá változott, meglepő hatást eredményezve. Ráadásként, a ’Wild’ felirat most khakiszínű, így teljes a férfias megjelenés. 

    Megőrülsz az állatmintákért? Epekedni fogsz a női Play It Wild darabokért! Időtlen ragyogás, a női kollekció leopárdmintába öltözött – tökéletes azoknak a nőknek, akikből csak úgy árad a vonzerő.  Szeretnéd, ha az illatod felejthetetlen lenne? Szerencséd van! Most először, az Eau de Toilette üveg nagymacska-lábnyomokkal ékeskedik. A legendás Playboy nyuszi fülei és pink nyakkendője csábítóan nőiesek, ettől lesz igazi „ezt muszáj megszerezni” termék. A dobozon nagy, halványrózsaszín nyuszifej kontrasztos az őt körülvevő állatmintával, már-már drámai a dizájn, nem lehet nem észrevenni.

    Igazán leleményes csábítás
    A csábítást segíti elsajátítani a Play It Wild TV kampánya is. A két, figyelemfelkeltő kisfilm nőknek és férfiaknak, lefesti számodra azt, hogy mi történik, ha belépsz a Playboy csábítási játékába. A férfi reklám egy karizmatikus színészt ábrázol, aki testőreit arra használja, hogy eltereljék a groupik figyelmét, míg ő álmai nőjének elcsábításán fáradozik.
    A női kampányfilm egy csodálatos, fiatal lányra fókuszál, aki az illatot egy mit sem sejtő pincérnőre fújja, hogy elterelje egy csapat pasi figyelmét, akik kitakarják álmai férfiját. Bátran játszva, mindketten megszerzik maguknak a kiszemelte áldozatot.

    Fejlesztd a csábítási technikádat merészebbé, mint valaha! Az új Play It Wild egy bátor illat férfiaknak és nőknek a Playboy Illatháztól. Press to play. 


    Fontos információk  a már boltokban található termékekről:

     ADATLAP
    PLAYBOY PLAY IT WILD CSAJOKNAK, PASIKNAK

    Változtasd át a csábítást izgalmas kihívássá! A Playboy Illatház bemutatja új illatpárját: Play It Wild férfiaknak és nőknek. Inspirálódj, vállald a kockázatot; találd meg a legokosabb, legváratlanabb helyzeteket, hogy megszerezd a szerencsés valakit! Press to play.


    Play It Wild pasiknak
    Fejillat:                                     citrom, grapefruit, szerecsendiófa
    Szívillat:                                   fahéj, fekete áfonya & csokoládé akkordja, ananász
    Alapillat:                                  tonkabab, bőr, ámbra
    Illatot tervezte:                          Juliette Karagueuzoglou, IFF                           

    Play It Wild csajoknak
    Fejillat:                                     bergamott, körte, narancsvirágolaj
    Szívillat:                                   narancsvirág, keserűnarancs & kóla akkord, rebarbara
    Alapillat:                                  ámbra, vanília, ibolya
    Illatot tervezte:                          Alliénor Massenet, IFF
    Reklámügynökség:                   Leo Burnett

    TERMÉKSOR

    férfiaknak
    PL F Play It Wild EdT 30 ml
    3699
    HUF
    PL F Play It Wild EdT 50 ml
    5699
    HUF
    PL F Play It Wild DNS 75 ml
    2199
    HUF
    PL F Play It Wild BS 150 ml
    899
    HUF
    PL F Play It Wild SG 250 ml
    899
    HUF
    nőknek
    PL M Play It Wild EdT 100 ml
    3699
    HUF
    PL M Play It Wild DNS 75 ml
    2199
    HUF
    PL M Play It Wild BS 150 ml
    999
    HUF
    PL M Play It Wild AS 100 ml
    2269
    HUF
    PL M Play It Wild Deo Stick 51 g
    999
    HUF
    PL M Play It Wild SG 250 ml
    899
    HUF
    PL M Play It Wild SG 400 ml
    1099
    HUF


    Hogy mi hiányzik nekem ebből a szettből? A dezodor/ spray.


    Remélem, hogy- bár nem úgy, ahogy szoktam-, sikerült megfelelően bemutatnom nektek ezt a termékcsaládot.

    Szép napot, csajok!

    Olcsi

    2 megjegyzés:

    1. Nézlek rendszeresen Olcsi, a hangod imádom, karaktered is van, de ha már főleg beauty beállítottságú a csatornád, tessék egy kicsit összekapni magad egy videónál. ;) Természetesen nem 5 kiló vakolatra gondolok, meg szalonhajra, de inkább megvárjuk a következő videót, ha nem vagy jó passzban, vagy el vagy havazva az albérlet miatt, a nézők megértőj. Jó, ha emberközeli egy YT-os, és nem műanyag, de itt már elég nyúzott vagy... Pihenj, ha van időd, mi szeretünk és várunk, a negatív szájhősökkel pedig ne törődj, majd megunjákák, nem érdemesek arra, h foglalkozz velük. ;)
      Bár nem ismerjük egymást, de küldök egy Teletubbie-ölelést, fel a fejjel, és hajrá. :)

      Elza

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Szia Elza :)

        Nagyon köszönöm az építő jellegű kritikád. Ez hülyén hangzik, de jólesett. Persze az, hogy emberi stílusban, hangnemben lehet közölni véééégre negatív dolgokat. Hála érte :)
        Sajnálom, hogy nem látszik, de most pont jó passzban voltam és fáradt sem voltam. A smink ezek alapján nagyon hiányzik a fejemről :) Mert ki is voltam aludva, meg is csináltam már mindent aznapra.
        A szájhősök pedig pár pillanatig meghatnak, majd 2 napig nem értem, hogy mi értelme annak, amit tesznek,aztán megnyugszom. Jobban tűröm, mint régebben.
        Köszönöm, hogy követed a tevékenységem :)

        Nagyon szép napokat és viszont megy az ölelés :) (A Teletubbiest imádtam általános felsőben :D )

        Törlés