Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2014. január 26., vasárnap

  2 újabb videó

  Sziasztok csajok!

  Élek még! Ígérem, írni is fogok, csak olyan jó volt egy picit lustulni- még tart.
  Minden vizsgám sikerült, sőt a legnehezebb is ötös lett. So goooood.
  Voltam Pécsett is 1.5 napot, aztán Dárika volt itt. Istenem, milyen jó volt.
  Aktivizáltam magam az Instagrammon is szivarvanyszinpillango néven, sőt, a Facebookra is többet posztolok.
  A Youtube-on már 86 feliratkozóm van közel 1 hónap alatt- ez jó, nem?- és több, mint 2000 megtekintésem van. Most pedig két új videót töltöttem fel.
  Az első egy személyesebb, melyben beszélek arról a betegségről, mely nem csak engem, de a nők 10%-t kínozza. Ez a PCO(S).


  Persze kellett egy sminket is, amit összekötöttem egy kis lazulással, avagy megcsináltam a tükör nélküli kihívást- valentin kiadásban.  Plusz egy gyanánt pedig itt jön a már régebben feltöltött, de itt még nem posztolt beauty blogger TAG is.


  Remélem, tetszettek a videóm- meg azt is, hogy egyre ügyesebb vagyok és leszek is.
  (Tényleg nagyon ronda ez a kép? A tesóm ma azt mondta, hogy nagyon rossz, vegyem le, mert többen mondták neki, hogy gáz ez a FB profilképem.)

  Puszi nektek, csajok!

  Pillangólány  2 megjegyzés:

  1. Hatalmas ölelés Neked, amiért megcsináltad ezt a személyes videót! Jó, hogy így sokak többet tudhatnak meg a PCO-ról, mert sokan szerintem pont az ilyen problémákat söprik a szőnyeg alá... Mindjárt megnézem a többit is, de fontosnak tartottam erre reagálni. Remélem, jövő augusztusban már tényleg egészségesen élheted meg a Nagy Napot <3

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Nagyon szépen köszönöm ezeket a szép szavakat <3 Mindenképpen "muszáj" volt megcsinálnom, mert tényleg szinte senki nem tud erről az elterjedt problémáról.
    Nagyon-nagyon köszönöm tényleg, hogy ilyen drága vagy! Annyira megkönnyítik az ilyen "apróságok" a dolgokat! Puszi neked!

    Törlés