Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2014. január 5., vasárnap

  Alkalmi/ Szalagavatós AVON smink

  Sziasztok csajok!

  Mivel a keresztanyukámtól kaptam egy palettát, innen - onnan meg több Avonos terméket, ezért elkészítettem nektek ezt a sminket.
  Látjátok, szorgosan- bár nem a legjobb minőséggel- videózom!:)


  Puszi,

  Pillangólány

  6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett ez a smink is, az a szájfény valami mesésen csodásan csillogós ^^

   VálaszTörlés
  2. A szájfény nekem is nagyon tetszik, és a smink is szépen kiemeli a szemed. Ezt a 8-as Avon szemhéjárnyalót én is megrendeltem, de nem vagyok vele maradéktalanul elégedett, a sötétkék és a sötétbarna egyáltalán nem olyan erőteljes, mint azt vártam. A kedvencem a kettő között lévő aranybarna ill. a sötétszürke. A 4-es szemhéjpóderek ill. a Color Trend duo-k viszont remekül helytállnak, a Luxe gyémántporos szempillaspiráljával egyetemben, ha lesz lehetőséged, próbáld ki őket, addig is BÚÉK. :)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. MEgmondom őszintén, hogy én nem igazán vagyok AVON-párti.Ez a paletta jobb,mint az eddigiek, de még mindig halovány a teljesítménye mondjuk a BHCosmetics palettámhoz képest, ami abszolút a kedvencem. Nekem meggyőzőbb sok nagyobb márkánál is.
    Nekem az a burgundis szín nagyon megtetszett, teljesen imádnivaló. Az aranybarna sem semmi, az biztos.
    Gyémántporos szempillaspirál? hmm, ez felkeltette az érdeklődésem.
    Viszont BÚÉK!:)

    Törlés
  3. Mindig előbb látom a videót, mint a bejegyzést. :D
   Kell egy ilyen szájfény.

   VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett ez a videó! Egyre jobban kezeled a kamerabeállítást, a beszéd is teljesen magabiztos már, szóval profi! Ha nyáron majd természetes fényben tudsz ugyanilyet, az még jobb lesz. Csak hát ezek a fránya hosszú éjszakák :-(

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Ngyon köszönöm:) Ez újabb löketet adott,hogy csináljak még és még. Remélem egyre ügyesebb leszek!
    A kollégiumban már találtam megfelelő fénybeállítást, az utóbbi videókat úgy vettem fel,szerintem egész barátságos lett ehhez képest az a néhány. Várom is már a nyarat, bár nem csak ez miatt!

    Törlés