Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2014. március 28., péntek

    Tavaty van!

    Sziasztok!

    Ez egy "röpke" poszt csak, hogy áldozzak kedvenc évszakomnak, a tavasznak.
    11-én volt a születésnapom, ami sajnos semmilyenre sikeredett, ennek ellenére úgy érzem, ilyenkor a tavasz nekem muzsikál, épp ezért én is muzsikálok neki egy kicsit:)
    Tulajdonképpen ez lélekerősítő is, mert nagyon kiült rám a tavaszi fáradtság, és rengeteg a dolgom. Fuckthat. Utálom, hogy elszalad mellettem az élet, úgyhogy lássuk a régi jókat...és meglátom, hogy van ám itt is jó:)

    Tavasszal valami megmagyarázhatatlan történik velem mindig. Egyrészt itt az ünnepi hangulat: imádom a szülinapom! Sajnos ez idén annyira elmaradt, hogy elsírtam magam, de csak azért , mert az egyhetes ünnepléssorozatok után- Pécs- elég fura volt a semmi. Sajnos senki nem látogatott meg aznap. Aztán rájöttem, hogy dehát... hiába ez a legrosszabb, legnehezebb nap a héten, a barátnőm lemondta miattam a tanítványit délutánra és csomó-csomó cuki dolgot kaptam tőle- legyen szülinapi ajándékos videó?. A lényeg, hogy egy tök jó délutánunk volt. Vettünk Angry birds zsepit, amin maga a zsepi is mintás:) Köszi Csesztör:) Meg a sütizés is jó volt a csajokkal:)
    Kaptam 1-2 szupi ajándékot, amiket most (még) nem említenék!:)

    Akkor mutatok néhány eszméletlen szülinap-hetes képet a múltból:) Feltöltenek!:)


    Azért a 18. szülinapom sem volt semmi. Ez csak egy kép.... volt itt csúnyább is:)
    Gimi. Ki talál meg?:)

     
    Mindenkit herceggé és hercegnővé avattam:) Engem Anglia királynője (Samu barátom) avatott főhercegnővé a meglepi koronámmal, amit Sanci barátom és párja küldtek!
     
    Barátnőm sütötte. Helyet kapott még az asztalon egy torta, amit egy kedves (legjobb fiú)barátom sütött. Áfonyás sajttorta. Én viccből mondtam neki, hogy azt szeretnék, ő komolyan vette:)
    Elsírtam magam:)
     
    Anya Mäc tortája, amire MEC volt írva eredetileg, majd mondtam anyának, hogy ez... nem jó így. Válasz: Én mondtam neki, hogy x-szel írja! :D Azóta mulatunk ezen:D
    Vidámság sok-sok baráttal!

    Tavaly a herceg-hercegnő téma volt:) Előtte volt SATC, természetesen Cosmoval (vagyis az előbuli volt SATC).
     
    Ki mástól kaptam volna nyelvi poént, mint a nyelvész barátnőmtől?:) Kár, hogy nem látszik minden, mert olyan szöveg volt rajt, hogy behaltam... pl. csóró bölcsészeknek ajánlott:)

    Megkaptam kedves barátnőmtől az ajándékát. Mivel imádom a pónikat, egyszarvúkat, így vett nekem egy cuki MyLittlePonnyt!:) Ez azért is jó, mert a gimiben néha viccelődtünk ezzel, mert a hajam olyan volt, mint egy sörény- imádom az ex-osztályfőnököm <3-, plusz végzős karácsonyra egy egész szettet is kaptam. Imádom! Énkicsipónimgyönyörűpónim! <3

     A neve Sir Ticke Toffice lett (szőr tikit ofisz), igen, igen, Ticket Office:D A héten neveztem el. Még nem találtam neki megfelelő nevet, aztán... segítettem az anglisztikás szaktársamnak angol mondatokat elemezni generatív grammatikai módszerekkel- én is néztem magamra, hogy WAT?-, akkor volt ez egy mondatban...és Lexi, az új szobatárs- január végétől- mondta, hogy milyen jól hangzik a tikitoffisz. Oh, hát a Tiki-tofisz méginkább:)
    Ő amúgy magyarban: Ritkaság.:)

    Otthon pedig Hello Kitty tortám volt. Ráadásul Sacher <3



    A szülinapon kívül miről szól még a tavasz? A jókedvről!:) Ez a hajamon is mindig meglátszik:)







    A sort még bőven lehetne folytatni:) :D

    Szeretem még azt is, hogy ilyenkor a természetközeliség lengi be a mindennapjaim. Pécsett régen ilyenkor mindig kifeküdtünk a SZITre (Szt. István tér) beszélgetni, borocskázni, stb.



    Virágok a hajamban <3
    Mecseki túrák.... hiányzol, Pécs
    Ezt tavaly a nyuszinak csináltam:)
    Nagyon pici húgocska, nagyon nagy szeretet!





    A mini-én is szereti a természetet!:)

    Tavasszal totál megkergülök:D Össze-vissza öltözöm fel, de abszolút imádom, hogy vicceskedek! Persze jöhetnek a szép, nyitott cipellők is <3




    iIlyenkor a hajam hatalmas kugli, a sminkem pedig színes!:)



    A hozzám bújó barátnőm azóta egy színész jegyese, ő maga pedig színésznő. A Couch Surf c. magyar filmben francia lányt alakít.

    Tavasz egyúttal a kreatív kivirágzás időszaka is. Régen színjátszás, divatkillítás is szerepet kapott az életemben.

     Madarak voltunk c. előadásunk. Biztosan megtaláltok cigányként is.

    1. kiállításom megnyitóján:)
     

    Spontán ön-bábozás még Kaposváron.

    Mostanság ez úgy nyilvánul meg, hogy átalakítok és átalakulok.


    Önök a "Hogyan tüntessük el a falon lévő hatalmas glettelés foltot?" c. műsorunkat láthatják.




    Idén a házunk látta kárát az átalakításnak:)

    Szintén ebben a csodás évszakban készült mind2 tetoválásom:) Lássátok, milyen cukkerájok!


    És tudjátok mi nagyon cuki még a tavaszban? Macikával az évfordulónk <3 Tudjátok, mennyi lesz idén? Fél évtized! OMG!:) Az rengeteg, ugye?:)


    Hogy csapatjuk a kis táncot a barátaink esküvőjén <3 Maaaackóóóó

     Ezekkel a szívecskékkel kívánok nektek BOLDOG TAVASZT!!!!




    Puszi,


    3 megjegyzés:

    1. Öröm volt olvasni ezt a bejegyzést, utólag is boldog szülinapot kívánok :) Én már inkább elfelejteni szeretem a szülinapomat, mint megünnepelni :))) Közelebb vagyok a negyvenhez mint a harminchoz, és még sohasem volt egyszerre ennyi barátom. Boldog tavaszt kívánok neked :)

      VálaszTörlés
    2. Nagyon aranyos bejegyzés lett, érezni belőle a személyiséged minden apró részletét :) Olyan vagy, mint egy napsugár :) A lila hajadért pedig gyilkolni tudnék *.*

      VálaszTörlés
    3. Hát valami eszméletlen, hogy mennyiféle hajad volt, és mindegyikkel gyönyörű vagy! Utólag ugyan, de boldog születésnapot, és még sok-sok ilyen képes bejegyzést kérek!!!

      VálaszTörlés