Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. augusztus 1., csütörtök

  Esküvős poszt 8.- Pár kész dolog

  Sziasztok csajok!

  Néhány elkészült dolgot hozok...fotón:)   Ő jöhet a már említett házassági túlélődobozba. Felirat: A pénz boldogít. Ha mégsem, küldjetek nekem:)
   Ebben az ajándéktasakban lesznek a dolgok (póló, korona, kitűző, harisnyakötő kémcső felespohárral, de ide jönne a szalag, ha lenne), amit fel kell vennie a menyasszonynak.
   Homemade:)
   2db
   Ebbe írhatják a járókelők jókívánságaikat!
   Egyszerűen, de szépen... a férjismereti teszt kérdéseinek sorszáma strasszal. Ez megy lufiba, amit majd ki kell szúrni.:)
  Az első termék egy variációja:)


  A póló... hát végülis az uncsitesóm vesz a vőlegénynek, szóval passzítottuk.  Érdemes megnézni, melyiken milyen fejek vannak :D Lovin' it! :D


  Végül amúgy a legénybúcsú szervezésébe is beleszólok, csak h. tudjátok. Imádom ezt csinálni! 

  Nem csak a pólóval, de mivel akkora sikere volt az idézésnek, ezt a vőlegény is kap egyet. Hasonló, de fiúsabb a forma és a boríték.
  Ezen kívül is megy az összeesküvés, ugyanis a vőlegény az este folyamán kapni fog egy olyan sms-t drága párjától, melyhez megadunk előre 1-2 szót. No...amire nem számít drága menyasszonyunk, ez visszafelé is így fog működni! *sátánikacaj*
  És üzenetet írattam a vőlegénnyel a menyasszonynak. Ha a fiúk benne vannak, a menyasszony is üzen a vőlegénynek:)
  trágya, traktorgumi, szopóállarc....1-2 a szavak közül:)


  Na, milyenek a friss termések?


  Puszi,

  Pillangólány


  5 megjegyzés:

  1. Jól szórakoztam, már csak a nézegetéssel. Biztos nagyon jó benne lenni. :)

   VálaszTörlés
  2. 22 éves léted, és a SAKK-ban megismert kézügyességed ellenére ezek irtózatosan gyerekesek és nevetségesek, ne haragudj, ahogy a kvázi menetrend is kissé
   (nem írok nevet, mert ismerjük egymást vmennyire, és nem szeretném, hogy megsértődj, és személyesm dolog legyen ebből, de egyszerűen nem bírtam, hogy ne közöljem...)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Sajnos minimál a költségvetés- ami van itthon-, ráadásul ez volt a cél:) Mint a koronánál, amit vásároltam. Láthattad. Gagyi. Amúgy a péniszgyűrűs szerintem jópofa:)

    Törlés
   2. Másrészt, ha megsértődöm, akkor meg. Nem azzal kell törődni. Tény, hogy rosszul bírom a kritikát:) Inkább névvel vállald a mondataid.

    Törlés