Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. július 31., szerda

  SAKKoló boldogság:)

  Sziasztok csajok!


  Már tegnap is gyomorgörcsöm volt a sminkverseny miatt. Ma meg.... borzalmasan voltam!!!
  Erre, nézem  a kis versenyt,ahol látom, hogy csak 24 pontom lett. Teljes sokk és szomorúság és éreztem h. na, most kiesek. Aztán:)...
  Nézzétek meg ti magatok, mi történt:)

  Puszi,

  Pillangólány

   A smink- Valcsi pl. a Holdat nem értette, de sokan a csillámot sem, volt, aki a mákot. Kíváncsiak vagytok, mit miért tettem bele?
   Ha ti is indiánná válnátok!
  A tavalyi döntős smink:)

  3 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok!

   Gratulálok a tovább jutáshoz!
   Mindig ledöbbenek, mennyire jól tudsz sminkelni. De komolyan. :)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Örülök,hogy így gondolod. Azért Valcsi eléggé lerombolta a maradék önérzetem is:( Ami tetszett neki az egészből,igazából az sem :( Szomorú voltam. Én harmonikusnak éreztem. És főleg a Hold miatt voltam nagyon bánatos, mert annak a lilás bordó felhőkkel főleg van jelentése.

    Törlés
   2. Erős mezőny, és nem mindenki érthet mindent. Az a lényeg, hogy tovább jutottál. Nem vagyok egy sminkguru, de van ízlésem és szépérzékem. Szerintem, ebben a fordulóban egy igazi vetélytársad volt, a többi az átlagos indián lányt hozta, amit szerintem mindenhol meg lehet találni.
    Nekem tetszett a hold, a csillám a szádon, a toll a hajadban. Merész, és pont ezt szeretem abban, amit csinálsz. Nem csak a sminket használod, de a környezetedet, a testedet és az arcodat is.
    Ne szegje egy vélemény a kedvedet. Te tudod, miért ilyen, és egy nagyon jó dolgot hoztál ki belőle!!! :)

    Törlés