Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. július 27., szombat

    SATC 3.- Nős nőfalók és egyéb ínyencségek

    Sziasztok csajok!



    Hogy mennyire van létjogosultsága a témának a mi kis országunkban? Első nekifutásra nem nagyon. Hagyományos házasodó ország vagyunk. Az első komolyabb férfihez hozzámegyünk, s próbáltunk minél tovább vele is maradni.
    Épp ezért is lehet az a szitu, hogy a házasok nagyon szeretik hallgatni szingli barátaik szaftos kis történeteit. De nem csak a házasok, hanem a hosszú ideje együttjáró párok is így vannak ezzel. Vagy csak én látom így? Rossz lenne egy kapcsolat, ha nem elég az izgalom? Ha őszinte akarok lenni, így 4.5 év után egészen kiiszom a szavakat a barátnőm szájából, aki épp most éli át a komoly férfi- féle katarzist.
    A férjezett barátnőink valószínűleg teljesen féltékenyek ránk. Tévedek? Szerintem amint egy szexibb barátnő kidobja a cicit, rögtön felpörög a fantáziájuk!
    És itt a másik kérdés: "szóval a facér nők azért járnak össze szingli barátaikkal, hogy a férjük fütykösét bámulják"? (Miranda)Vágyunk egy új férfira, akit biztonságos láthatóság érdekében a barátnőnk férjében találunk meg? Remélem, hogy nem:) Itt én még nem járok. Van, aki igen? Normális megkívánni egy házas pasit? Vajon az elérhetetlen tényleg mindig vonzóbb?
    Meg egyébként is! "Hány nős férfin látsz jegygyűrűt, szívem?" (Samantha) Kíváncsi lennék, hogy hány csajt ver át manapság 1-2 szexi nős férfi. Ennyi lenne a szerelem? A gyűrű lerakásával szüneteltethető? Mi van, ha a feleség tud róla, mégsem lép? Saját ismerőseim "hibáiból" kilesve tudom, hogy ennek több oka is lehet. L'amore è cieco, avagy a szerelem vak. Nézi, de nem látja. Meddig éri meg osztozni egy férfin.  A másik pedig a gyermek lehet. Megéri szaladni a gyerekig, ha utána nem csak a mi kapcsolatunk, de az ő gyermekkora is tönkremegy?  Bár, ha most teherbeesnék, tuti, hogy megtartanám, hisz nem lehet babám. Ez is befolyásoló tényező? Mennyire lehet egy gyerek boldog annak ellenére, hogy a szülei ágya fagyos?
    Mennyire tudunk mi csajok a dögök lenni? Szerető szerep nulla bűntudattal? Ez lenne az új sikk? Úgy tűnik. Egyre több felnőtt nőről tudja mindenki egy adott településen/klikken belül, hogy egy férjes ember szeretője- akár úgy is, hogy ő maga is házas. És mégis... semmi probléma nincs vele? Ő a kurva, esetleg az áldozat? Végülis csak hagyja magát! Vagy őt hagyják?
    Mi van azokkal a csajokkal, akik sosem pasiznak? Leszbik lennének- nem mintha ezzel baj lenne? Mi van akkor, ha egy karrierista nőnek elege van a sok kósza szingli férfiből,aki a végén úgysem akarja feleségül venni?
    Mi van ezekkel a férfiakkal? Aki nem házas, az maradna is így. Aki mégis elvesz valakit, mennyire hamar unja meg?
    Nyugi lányok, azért láttam én már szépet is! A barátaim most házasodtak. Nem taszítottak ki minket, sőt! Az esküvőt követő héten együtt voltunk egy egész csodás napot a menyasszonnyal!:) És hogy mi volt a legszebb az esküvőjükön? Amikor púdereztem a menyasszonyt, bejött a vőlegény- a szertartások és a vacsi között-, ránézett a csodás lánykára és csak annyit mondott: Gyönyörű vagy. Sok boldogságot nekik! Ez a férj nem lesz az a férj!:)


    Puszi,

    Pillangólány

    2 megjegyzés:

    1. Na, akkor haladjunk sorjában. Van létjogosultsága a témának, de vajon valóban azért, mert nem elégít ki már minket a házasságunk? Vagy azért, mert eleve éltesen kerülünk bele egy kapcsolatba? Netán azért, mert abba a régióba tartozunk, akiknek a vérében benne van a korai házasság és valahol félünk vénlánynak lenni?
      Nem mondom, hogy az a jó, ha az első férfinál lehorgonyzunk, de az sem jó, ha az ellenkezőjét csináljuk. Korábban írtam már, hogy ez mindenkinek a vérmérsékletére van bízva, hiszen, ami neked bejött, nem feltétlenül jön be egy másik embernek. A mai világban pedig, lássuk be, ritka kincs a hosszan tartó kapcsolat (pláne az első igazi pasinkkal).
      Szerintem, valamilyen szinten hasznos égve tartani a tüzet, és nem hagyni parázslani. De erre megvannak a megfelelő praktikák. Hallgatni meg szeretjük mások évődéseit, mert valahol mindannyian arra vágyunk. Nem tudom, miért, de van vonzása a férfi-női üzekedésnek, hiába vagyunk benne egy boldog párkapcsolatban.
      Én most voltam egy olyan szituban, hogy párom barátjánál voltunk névnapot köszönteni. A srác barátnője jó barátnőm. Kivédhetetlen, hogy akihez beszélek, arra ránézzek. A csaj utána úgy fixírozott, hogy szerintem gondolatban pár kés kiállt belőlem. Nem tudom takargatni, amivel megáldott az élet, és nem vagyunk rákattanva egymással, de baromira rosszul esett. – Ez a féltékenység valami mélyebben gyökerező probléma rám való kivetülése.
      Szemünk van, és hűséget fogadunk, nem vakságot. A szomszéd kertje pedig, mindig zöldebb. ;P
      A szerelem, a házasság (a mai napig is), a gyűrű ritkán jelenti azt egy embernek manapság, amit jelentenie kellene. A megcsalás meg lehet fizikai, és lehet érzelmi. Aki le tudja rakni a gyűrűt, és ezzel együtt egy-két órára elfelejti a nejét. Ott nincsen szó szerelemről.
      Ha a feleség tud róla, de mégsem lép, akkor hülye. Komolyan mondom. Jobb benne lenni egy kapcsolatban, amiről tudod, hogy az egész belülről rohad, mint egyedül lenni, és lehetőséget adni magadnak a boldogságra???
      Meddig éri meg osztozni egy férfin? Semeddig.
      Egy gyerek mikor változtatja meg a kapcsolatot? Jó irányba NAGYON ritkán, inkább elodáz egy olyan dolgot, amiről a nők többsége azt gondolja, hogy nem fog menni. Pedig, aki menni akar, azt hat lóval nem fogod visszatartani.
      Akik sosem pasiznak vagy félnek, vagy egy igen idióta szerepet játszanak (mínusz, akik tényleg betegek). Jó szerepet játszani, mert addig sem kell szembenéznünk valódi önmagunkkal.
      Nem hiszek a monogámiában. Abban sem, hogy elveszek valakit, és onnantól kezdve, se kép, se hang. Valószínűleg, nem mennék félre, mert nem vagyok olyan. Max. ha valami nagy gebasz van, de akkor sem a háta mögött. A másikért viszont, nem vállalhatunk felelősséget. De mondjuk azért nem hibáztatnám, ha én lennék a megcsalás okának forrása. Mert nézzük meg, milyen típusú emberek mennek félre, és nézzük meg, milyen típusú nőknek sír a szája.

      Semmi sincs kőbe vésve. Egy példa nem példa. Több példa még akkor sem az, ha ismerjük őket. Ezt az egészet mi magunk alakítjuk, a párok a saját szabályaik szerint játszanak. Tőlük függ, mi fér bele.

      PS: írtam emilt, de szerintem nem ment át. :(

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Nagyon egyetértek:-) ahogy ált szoktam is.:-) próbáld meg a reginaolimpia0311@gmail.com címre:-)

        Törlés