Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. augusztus 14., szerda

    SAKK

    Sziasztok csajok!

    Ma végetért 2.5 nagyon szép és éltető hónap.
    Nagyon-nagyon sok dolgon segített át engem a SAKK.

    Mit nyertem idén?
    Megtanultam az utolsó fordulóban, hogy nem szabad feladnom magam. Most már nagyon-nagyon bánom. Sokan írtá(to)k, hogy túl sok, amit én magamtól csinálok, ezért egy biztosabb, populárisabb dolgot raktam a végére. Ez volt Lichtenstein festményeinek megelevenítése- amit volt, aki előre tudott, mert szerinte ilyen a személyiségem, hát... nem tudom, azt hittem, nem ismerjük egymást.
    Most pedig érezték, hogy én hiányzok a dolgokból...és én is éreztem! Azt hittem pont ettől lesz jó! De úgy látszik,- ami nagyon jó érzés- az én nézőpontom is lehet jó:)



    A másik nyereményem egyrészt Esztivel való egyre jobb kapcsolatom, valamint Fruzsi. Fruzsi, akivel annyira jóban lettem hasonló látásmódom szerint, hogy könnyen mondhatom, hogy a barátság fokáig törünk hamarosan:) Köszönöm!



    Szerintem ez mellett nem árulok el nagy titkot, ha elárulok, hogy ő volt a nagy kedvencem! Gratulálok a különdíjhoz, de nekem te vagy a győztes!!!:)

    És akkor most elárulok egy pluszt. Evivel nagyon-nagyon jóban lettünk, tehát senki ne vádolja azzal a lányokat, hogy részrehajlóak. Ugyanolyan objektíven értékeltek, mint a többi lányt- akár mint tavaly Nellit is!!!!

    Akkor menjünk végig a fordulókon!:) Nem sorban, azt hiszem...


    Itt inkább próbáltam a transzformálódásra támaszkodni. Nyomtam egy kis kontúrozást, stb. Nem szerettem ezt a fordulót.
    Jobban kedvelem a "nevetséges maszkaráimat". 


    Ez volt az egyik kedvencem, mert szeretem azokat az irodalmi műveket, melyekben sok textus áll kapcsolatban (intertextualitás). Így van ez itt is, csak nem textusokkal. Kultúrális szimbólumok találkoznak a sminkemben. 
    Toll= madarak, amik az indián kultúrában és hiedelemvilágban nagyon nagy szerepet kapnak.
    Homlok: vérfarkas-mítosz
    szem: nyilak és ősi festési motívumok (harc és vadászat előtti rítusok)
    csillám a szájon: az égbolt milllió csillaga, valamint a nap, ami a Hold társa, szintén nagyon fontos szereppel az indián  rítusvilágban.
    És a koleszkaja feeling pedig egész olyan, mint a 30 feletti komoly nőkön a rózsaszín paróka:)


    A legszebb, amit valaha készítettem.  Nem tudok és nem is szeretnék mit magyarázni. Szerintem minden adja magát!:)
    Viszont akárhogy is keresem, nem találom a hibát, melyet a rafinált fotózás tüntet el, pedig sok képem van róla!
    Egyébiránt egészen sminknek tűnik nekem!:)

    Ennél vártam, hogy ennyire megosztó lesz. Saját magam számára is az. Viszont itt a sebekre nagyon büszke voltam. Képzeljétek... a nyakamon a foltot kihagytam valahogy lemosáskor. Este nézem a tükröt. Huuu, hogy üthettem így be? Ajjjajj, most meg kellene fogni! Biztos nagyon fog fájni. Hé?! Miért nem fáj?! Aztán leesett. Édes Istenem, de hülye vagyok!
    Aki itt nem értette a koncepciót a Kifutók világa témába, azt meg nagyon tudom sajnálni. Szerintem egészen érthető a Janus-arcú téma.


    Bocsánat, drága lányok, hogy panaszkodtam végig, de az adott személynek nem adom meg azt az élvezetet, hogy tudja, hogy ennyit is foglalkozom vele. 
    Nagyon köszönöm a kitartó szavazóknak, hogy végig biztattak, köszönök Evelinnek és Szilvinek a lehetőséget és remélem, jövőre is ilyen csodás embereket és alkotásokat láthatunk!


    Puszi,

    Pillangólány






    2 megjegyzés:

    1. Drukkoltam neked, még szavaztam is, és pont azért, amit most írtál, hogy "nem látták az alkotásaidban te magadat" írtam azt a múltkor, amit.
      Nem másolnám újra be. :(

      Majd legközelebb sikerül!!!

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. sajnos jövőre Olcsi már nem lehet része a versenynek, mert van papírja, ami egyrészt még mindig fantasztikus, de a legszínesebb és egyénibb, merészebb versenyzőjét veszíti el a SAKK... sebaj, mi, akik eddig is lestünk, szavaztunk rád (csupán esetleg nem szólaltunk fel), a továbbiakban is itt maradunk, a kalózkapitány meg nem ér meg annyit, hogy rágd magad, volt, hogy igaza volt, de ne befolyásoljon, maradj "Olcsis", így vagy jó :)

        Anka

        Törlés