Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2014. június 2., hétfő

  instasmink

  Sziasztok csajok!

  Hoztam néhány általam viselt sminket az instagramról. Hogy miért? Gondoltam 1. megmutatom, 2. ha valamelyik nagyon tetszik nektek, elkészítem videóban/ step-by-step posztban. Mit szóltok?:) Néhányhoz már fent a videó a YouTube-csatornámon:)

  Kezdjük egy jó kis zenével a visszatekintést!

  Mostanában nagyon rákaptam ezekre a feldolgozott számokra. Nagyon jó ez a csatorna.


                                        


   Ahhhh, annyira imádom ezt  pillasort! Nagyon hálás vagyok érte a barátnőmnek. Olyan vicci, hogy a szemöldököm egy részen nem nő..:/


  Néha elborul az agyam. Na, tessék, itt a szivárványszín a pillangó mellé.

   Jaaaaj, ez Pécsett volt. Milyen jó is volt ott lenni. Ez aznap délelőtt volt, amikor a Dári cuki 5. évfordulós estebédet csinált nekem. Jöjjön egy kép a hangulatról:

  Eddig 2x tett romantikus gesztust a Dárika, de szerintem megadta a módját, nem?:) A következő kép még mindig Pécs, a szerelmemrúzs, ami ott 160 ft-ba kerül a Rókus sétányon, az Euro Familyben.

   A fenti kép a szakesten készült, ahol valakinek sikerült berúgni 1 sörtől és egy felestől. Nem tudom ki lehetett az, de biztos nagyon nyomi :D
  Az alsó fotón csak magamra peszmegeltek egy kisfestéket viccből, aztán rájöttem, hogy valamiért vasemberes.
   Az alsó képen a Lovely csodás mentás tusát láthatjátok. Szerintem amazing, bár azért nem mindig járok ám a fejemen egy kiló festékkel. Szerintem csak most egyszer voltam szórakozni a félévben, szóval...nem bántam.
   Na, kire akartam hajazni az alsóbb képen?
   És a legutóbbi "vonaton sminkeltem, mert már NAGYON unatkoztam".:

  Itt pedig egy "bulismink", ugyanis átmentünk a szomszédba az unokatesómhoz egy atompartyra. Jó, igazából megittunk 2 sört 4 óra alatt kb. és filozofáltunk mindenféle kérdésekről.


  Na, melyik tetszett, csajok?:)

  Puszi,


  ui.: Ha ezekhez a sminkekhez egy természetes pirosításra vágytok, itt a videóm arról, hogy egy kis trükkel hogy lehettek üdén piroskásak :)

  ui.2.: Amikor ezt a bejegyzést írom, még a zárószigorlatokra készülök, remélem jól sikerülnek :)

  1 megjegyzés:

  1. A második kép a kedvencem, mert a smink is tökéletes és te is tüneményes vagy rajta :) Ez a zene meg iszonyat jó, azóta végig hallgattam a csatorna összes feldolgozását :P

   VálaszTörlés