Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2014. június 25., szerda

  Michael Jackson- Earth song inspirálta smink + heti örömök

  Sziasztok csajok!

  Ma nem csak egy sminkkel, hanem csudiörömködős hírekkel is jöttem- nekem örömködős csak, de számomra nagyon!

  Kezdjük a sminkkel!
  A youtube-os lányokkal ismét összefogtunk, hogy újabb sminkes projekt szülessen. A mostani alkalom Jacko, azaz Michael Jackson halálának évfordulója. Emlékszem, amikor meghalt, a barátnőm feketébe öltözött, s úgy jött át hozzám a Balcsin. Éppen ezért, s mert annyira szerette a nagyszerű énekest, Zoinak ajánlom a mai posztot! Innen, a messzi távolból puszilom az én görög csodámat!
  MJ mindenképpen maga is legenda, de az általa készített dalok, mint a Billie Jane,vagy a Beat it mindenki által ismertet, s rengetegen imádják őket. Az általam választott dal is közkedvelt. Ez nem más, mint az én egyik saját kedvencem, az Earth Song, mely sajnos egyre aktuálisabb.
  A dal hangulatában ihlettem meg az egyszerű kreatív sminket, melynek alapja, a színes rész arra kíván utalni, hogy mennyire sokszínű, csodálatos a mi Földünk.

  Na, aztán ugye jött a furcsább része, ami azért esett meg, hogy a színes Földünkön látszanak a sebek. Ezek a fröccsentsek különböző olyan problémák, melyeket mi okoztunk a bolygónknak. Ilyen például a vörös, azaz a vér, az, hogy gyilkoljuk a Földet.

   A kékes-zöldes rész pedig könnyszerűn indul ki a sminkből, hiszen a Föld sír...hagyjuk abba!  Most, hogy láttátok a sminkről készült- majdnem- összes képet, jöjjön a 'how it's made' rész. Az infoboxban megtaláljátok többek között a lányok munkáihoz vezető linkeket is.

  És a jó hírek!

  1. Megvan az esküvői fátylam! Méghozzá az, amit anya viselt 35 évvel ezelőtt :)

   2. Megérkezett Kamilla, a család új tagja. Tudjátok, anyáék nevelőszülők. Nemsokára 4 éves lesz a nagylány. Lelkileg eléggé megviselt, sőt... de barátkozik! Ez nagyon jó jel, ugyanis előző lakhelyén volt, hogy napokig nem beszélt. Édes kis nyuszikám azt mondta, mikor fotóztam: úgy fényképezz, hogy színezek!

  Mindenkinek csodás napokat kívánok!

  Pillangólány/ Olcsi

  ui.: írjak a nevelőszülős dolgokról?:)


  4 megjegyzés:

  1. A sminked gyönyörű és tényleg tükrözi a dal hangulatát!
   A fátyolról annyit, hogy a legeslegjobb választás, hogy édesanyád fátylát viseled a nagy napodon! :)
   A kislány... istenem :( Nem tudom az előzményt, de kinek volt szíve ezt az édes kis csöppséget elhagyni? :( Ilyenkor mindig annyira elszomorodom, pedig ismerős a helyzet, hisz édesanyám állami gondozott és sérült gyerekekkel foglalkozik egy spec iskolában...
   Én kíváncsi lennék erre a nevelőszülős dologra! Ha írnál róla, szívesen olvasnám!
   Kamillára meg nagyon vigyázzatok, és tuti jó helyen lesz nálatok ♥

   VálaszTörlés
  2. Csodálatos ez a smink, imádom ezt a spricnizős technikát is :) A fátyol láttán kicsit bepárosodott a tekintetem, az ilyen dolgok mindig úgy meghatnak, szerintem nagyon szép gesztus ez a részedről, meg hát gondolom lelkileg neked is felemelő élmény lesz édesanyád fátylát viselni :)
   Kamilla pedig tündéri aranyos! Olyan szomorú, hogy ennyire fiatalon mennyi szörnyűség történik a gyerekekkel :( De nálatok biztos jó helye lesz, végre megismeri milyen is egy igazi család :)

   VálaszTörlés
  3. Csak azt tudnám írni, amit az előző két lány. :)

   VálaszTörlés
  4. nagyon szép ez a smink mucii <3 nagyon szééép vagy <3 menyasszony vagy lálálááááá <3

   VálaszTörlés