Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. január 4., vasárnap

    Nyílt levél a csokihoz

    Ez egy szakítólevél. Tudom, nehéz dolog a szakítás, szóval jön egy kis aláfestőzene is.
    Drága Csoki!

    Sok-sok évet töltöttünk együtt, ezért fáj ennyire a búcsú. Tudom, hogy hiányozni fogok neked, mert csodálatos volt a kapcsolatunk. Te is hiányzol nekem. Nem veszekedtünk, meghallgattuk egymást, s édes csókjaidat még ma is érzem.

    Szemét dolog tőlem, hogy pont az unokatesóddal, Mr. 80%-al jöttem össze utánad, de vele olyan könnyű. Bár néha sok pénzt kell kiadnom miatta, de ... te is tudod, hogy rád néha hetente többször is költöttem. Ne tagadd! Anya előtt mindig elmismásoltad a dolgot, de velem legyél őszinte! Nem csak a pénz a baj, mert minden alkalommal szívesen fizettem miattad a boltban. Tudod, bár sokszor támogattál, közben annyi problémát okoztál, amit mindketten letagadtunk, hogy azt felsorolni is nehéz. A sok-sok közös csók kikezdte a fogaimat, a bőröm is kipattogzott tőled. Ezen felül, ahogy minden jó párkapcsolatban, úgy a miénkben is csak jöttek és jöttek a kilók, míg te csak fogytál, fogytál és fogytál.... VÉGE! 80% lesz a párom mostantól. Bár kicsit keserű, de elegáns és nem tesz tönkre. Egyelőre csak ritkán randizunk, így mindig izgalmas vele a találkozás. Csodás a viszonyunk.

    Ne hidd, hogy csak a rosszat látom ebben az igencsak hosszú kapcsolatban. Emlékszem, már a gimiben randiztunk párszor. Akkor még napokig tartott köztünk 1-1 aktus, sőt, általában másokkal is osztoztam rajtad. Ahogy lenni szokott, egyre kevesebb izgalommal nyúltam hozzád, de mégis nagyon tudtál hiányozni, amikor egy hónapig nem láttalak.
    Annyi fontos pillanatban velem voltál, hogy azt elmondani nem lehet. Köszönöm, hogy átsegítettél az egyetemi vizsgaidőszakokon, amikor azt hittem, 2000 nap egy hónap. Köszönöm, hogy mellettem voltál, amikor sírtam. Köszönöm, hogy jutalmam voltál, amikor jó voltam.

    Kérlek, ne légy szomorú! Biztosan találkozunk még, de most hagyd, hogy nélküled éljek egy picit. Nem, már sosem leszünk egy pár, maximum 1-1 aprócska puszit váltunk majd.

    Örök imádód,

    Olcsi

    5 megjegyzés:

    1. Na, Olcsi, ezzel feldobtad az estémet! :D
      Nagyon találó, bárcsak én is meg tudnám szakítani kapcsolatomat a csokival :c de most erőt adtál, hogy ritkítsam a találkozóinkat :D
      Emlékszem, megesett, hogy a leíró házi mellett ettem egy-egy kockát, hogy jobb legyen.. :D
      Orsi

      VálaszTörlés
    2. Szeegény csoki, egyre többen hagyjuk el, pedig milyen hűséges típus.
      A leveled meg zseniális, feldobtad a reggelemet. :DD

      VálaszTörlés
    3. wáá.én megkönnyeztem.. ezért csoki helyett,inkább most ledöntök egy pohár viuzet. Én is most szakítottam, Mr. édességgel :( együttérzek

      VálaszTörlés
    4. :D Ezt jó volt olvasni.
      Nekem az estémet dobtad fel. :D Remélem, a kis piszok nem próbál visszakúszni hozzád, vagy Mr. 80% kiüti a nyeregből! :)

      VálaszTörlés
    5. Wááá, de tetszett :D
      Tudod ezt a szakítást én is átéltem már, de sajnos néha visszatérek az exhez... :P

      VálaszTörlés