Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. június 15., hétfő

    Az esküvői diy és posztok

    Sziasztok kedveskéim!

    Többen jeleztétek, hogy továbbra is igénylitek az esküvős posztokat, sőt , többet is. Tavaly pedig névtelen megjegyzések érkeztek- + névvel is később- arra vonatkozóan, hogy ennek lehet, hogy jobb lenne egy egész blog ennek, hogy itt maradjon a SATC és smink fővonal. Bár ez Olcsi világa, szóval elvileg minden mehetne bele, ami én....de, igazatok van közben.
    Nos... mit gondoltok, kezdjem újra akkor a tavaly megkezdett és hamar abbahagyott At the bride side blogot?

    A DIY ötletekről pedig annyit, hogy a YTcsatornámon már két videó is fent van a kis kedveskékről :)


    Pusszanat!!!!

    Olcsi

    2 megjegyzés:

    1. Egyszer azt olvastam valahol, hogy ha készülsz valamire, akár szakdolgozatot írsz, akár csak úgy tervezgetsz, vagy van egy olyan érdeklődési köröd, ami elég tág hozzá, annak nyiss blogot. Így szerintem annak tükrében, amit beszéltünk is már, inkább folytasd azt a blogot. Legyen az a te külön kis szigeted erre fenntartva. Ez a blog meg legyen minden más. :)

      VálaszTörlés
    2. Nagyon várjuk az eseményeket a másik blogon és persze a videókat is!Nagyon jól teszed,hogy folytatod,ahogy előttem is írták az a te kis szigeted ahol elmesélheted,hogy épp miket intéztél el,hogy zajlik a szervezés!DIY ötletek,meg persze sok sok kép akár azokról is amkket beszereztél! :) Izgatottan várooom! :)

      VálaszTörlés