Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. június 4., csütörtök

    Max Factor újdonságok

    Sziasztok csajok!

    Biztosan tudjátok, hogy a Max Factor a kedvenc drogériás márkám, egyszerűen imádom- ezt már többször is említettem, pl. az új kedvences videómban is (kattints a videóért!).

    Nos, a márka most Júniusban 2 új terméket dob piacra, amit igazán kíváncsian várok.




    Az egyik a Creme Puff vonal új darabja, egy ígéretes pirosító. Égetett formulás, tehát sűrű, a pigmentáltsággal biztosan nem lesz gond. A Creme Puff púdere egyébként az egyik legrégebbi MF termék- 60 éves-, amit én nagyon-nagyon szeretek a vendégeimen is használni.
    Az égetettségen kívül a több tónusú pigmenttartalom biztosít minket arról, hogy természetes hatást kapunk és a termék élénkíti a bőrszínünket. Ha nem ez lenne a cél, a termék építhető. 4 árnyalat közül választhatod ki a neked leginkább tetszőt.


    Hogyan működik a termék?
    A Max Factor Crème Puff pirosító intenzitása könnyen építhető, ezáltal mindenki maga alakíthatja ki a kívánt hatást.  Legyen szó egy természetes pírról vagy intenzívebb kontúrozásról, a színhatás rétegről rétegre építhető:

     
    §  Égetett formula – puha, selymes textúrájú, mely könnyed érzetet nyújt
    §  Finomra őrölt, többtónusú pigmentek – az ultrafinom részecskék könnyen eloszlathatók, a természetes szín eléréséig


    Az új Max Factor Crème Puff pirosító elérhető 4 árnyalatban 2015. május végétől az állvánnyal rendelkező üzletekben.
    Javasolt fogyasztói ára: 3999 Ft





    A másik új termék a Colour Intensifying ajakbalzsam , melynek szintén te magad szabályozhatod élénkségét.

    Mit mond róla Pat, a MF fősminkese?: 

    “Legyen szó merész vagy természetes ajkakról, ez mindig beszédtéma szezonról-szezonra. Amellett, hogy tapasztaltunk egy elmozdulást a természetes sminkek irányába, ahol csak egy leheletnyi balzsam egészíti ki a sminket, még mindig trendi a klasszikus vörös ajak is, mivel a nők imádnak játszani a színekkel. A Colour Intensifying ajakbalzsam szépsége, hogy megadja a lehetőséget számtalan, kifutón látható ajakszín elkészítéséhez: egy rétegben természetes fényt ad, több rétegben egészen a merész színekig fokozható, mindez egy termékben.”

    Tehát az intenzitás fokozható, így egy termékkel több árnyalatot kapsz meg egyszerre. Hát nem nagyszerű?


    Hogyan működik az egyedi formula?

    §  Hidratáló balzsam – a termék 70%ban tartalmaz olyan anyagokat, melyek természetes védelmet alakítanak ki az ajkakon és nem engedik kiszáradni azokat. Ezen kívül tartalmaz még mango vajat, shea vajat és kakaóvajat, melytől az ajkak tápláltak és hidratáltak lesznek

    §  Színintenzitás: a mikrorészecskéknek köszönhetően a Colour Intensifying ajakbalzsam képes a fokozatos színintenzitás elérésére és a precíz felvitelre. Extrém vékony rétegben is felvihető, mely minden további réteggel könnyen továbbépíthető. A színintenzitás maximalizálása érdekében fényvisszaverő hatással is bír.

    Az új Max Factor Colour Intensifying ajakbalzsam elérhető 8 árnyalatban az állvánnyal rendelkező dm üzletekben és 6 árnyalatban a Müller üzletekben.

    Javasolt fogyasztói ára: 2899 Ft




    TESZTEK:








    Remélem, felkeltette az érdeklődéseteket ez a kis iromány. Én személy szerint inkább a pirosítót próbálnám ki előbb. Ti hogy álltok a Max Factorral?


    Szép napot, 
    Olcsi


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése