Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. október 13., vasárnap

    Beyoncé parfüm

    Sziasztok csajok!


    Ismét a Coty jóvoltából tájékoztathatlak titeket egy parfüm újdonságról, melyet Beyoncé neve fémjelez.

    Ráhangolódás gyanánt az egyik kedvenc dalom: Single ladies - azért csak link, mert nem enged a blogger valamiért videót...

    Hogy miről is van szó? A csodálatos énekesnő A MRS. Carter show world tour apropójából hozta létre ígéretes parfümét.





    Hogy én mire számítok? Mivel Beyoncé egy díva- kétség sem fér hozzá-, ezért a lehető legjobbra, legnőiesebbre. Valami olyanra, ami rögtön táncra perdít, mint a dalai!






    A promóciós anyagban található információ ezt meg is erősíti!



    "Ezt a nőies, virágos-gyümölcsös illatot az IFF híres parfümőrével, Clement Gavarry-val közösen alkották meg.  Az illat csodálatosan ragadja meg a lédús mangosztán és az acai gyümölcs édes kényeztetését, amit cseppnyi rózsabors fűszerez. Az illat szívében bőséggel nyílnak a virágok, egzotikus orchidea, ibolya levél és sambac jázmin bontja szirmait. Az elbűvölő kompozíciót az alapillat érzéki és szexis jegyei ölelik körbe, melyet madagaszkári vanília, gazdag ausztrál szantál és indonéz vetiver akkordok alkotnak.

    A végeredmény egy lenyűgöző, aromás, felejthetetlen illat."


    Nagyon érdekes, hogy az üvegről és a dobozról egyből az 1001éjszka, az arab hölgyek, a háremek jutottak eszembe, ami az illatanyagokban is jelentkezik: jázmin, szantál.
    Ez a csomagolás előhívja a fent említett dívaságot is. Nézzétek csak meg a kecses formát felül,  de azt is, milyen szépen gömbölyödik az alja. 
    Az arany egyébként a turné díszletében és "jelmezeiben" is gyakran megjelenik. Nekem erőteljesen benne van a pompa is. Kicsit francia arisztokratának érzem magam tőle:)

    "A Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour limitált kiadású parfüm szeptemberben kerül bevezetésre, a Beyoncé HEAT illatcsalád negyedik tagjaként. " Az ára pedig 8099 ft a 30 ml-ért.


    És végezetül a Coty segítségével hozok néhány infót a turnéról is:
    A Mrs. Carter Show World Tour világkörüli koncertkörút majdnem egy évig fog tartani. A turné 2013 április 15-én Európában kezdődött és több, mint 20 fellépésből állt, beleértve a londoni O2 arénában rendezett 6 éjszakás programot. Június 28-án kezdődött az észak-amerikai turné, amit a brooklyni Barclay Centerben tartott több éjszakás rendezvény fog lezárni.
    Szeptember 27-től Beyoncé részt vesz a legnagyobb latin-amerikai zenei fesztiválon, a “Rock in Rio” rendezvényen Rio de Janeiroban, Brazíliában. Ezután Ausztráliába és Ázsiába is ellátogat."




    Ui.: Ha ez a parfüm nem nyerné el a tetszésetek, akkor ajánlom még a kedvenc Beyoncé Heat parfümöm:


    Puszi,

    Pillangólány











    6 megjegyzés:

    1. nekem a Midnight Heat van meg, és egyszerűen imádom! :) de muszáj lesz ezt is megnézni magamnak! :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Én nagyon szeretem Beyoncét szagolgatni :D Persze a drogériában, nem a koncertek után:D

        Törlés
    2. Szia! Kaptál tőlem díjat! :)
      http://tipegozombi.blogspot.hu/2013/10/keddi-virulas-dij.html

      VálaszTörlés
    3. a parfümöket a Coty kérésére promozód csak, vagy legalább ki is próbálod, mielőtt ajánlgatnád őket?

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kedves Névtelen!

        Mint ahogy bele is írtam a posztba, ez az, amire én számítok, tehát még nem próbáltam a parfümöt! A Roses de Chloé-t és a Shine blue-t már igen.

        Törlés