Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. június 17., szerda

    SATC 8. - Édes hármas

    Sziasztok lányok!

    Ma egy újabb Szex és New York témával érkeztem.

    Hárman párban? Meddig mész el a srácért? Téged akar vagy egy másikat? Dehát olyan tökéletes....

    Valószínűleg minden embernek más a szexuális étvágya, más szokásai és vágyai vannak ezen a téren. Ha az ember olyan párt talál magának, akivel közel hasonló, esetleg egyezik mindez, az bizony maga lesz a mámor. De.... Mi van, hogyha a barátod perverzebb vagy csak élénkebb szexuális fantáziával rendelkezik (vagy éppen te) ?Amennyiben kompromisszumkészek vagytok, jó is kisülhet a dologból.

    Természetesen ez felveti azt a kérdést is, hogy meddig mész el a párodért, mit enged a saját szemérmességed?! Azért érdemes végiggondolni, hogy megéri-e a pasi. Persze az is közrejátszik, hogy mennyi ideje vagytok együtt, mennyire komoly a dolog, stb. Volt olyan barátnőm, aki az orális szextől óckodott és az idő oldotta meg a kérdést. Sokáig együtt maradtak, így belement. Úgy gondolta, így megéri, hisz komoly volt a kapcsolatuk. De meddig érdemes elmenni valakiért? Én azt tudom, hogy ami neked kényelmetlen, szinte rossz, az nem feltétlen oké...

    Állítólag a pasik többségének nagy vágya a hármas. " Az édes hármas hatalmas dili mostanában..." egyébként is. Viszont... mit gondoltok, ha többször akarja, nem lehet, hogy azért, mert te nem vagy elég neki? Egyszer még talán oké, de ha szinte rendszeresen kéri....nekem gyanús lenne. Valószínűleg 20 év házasság után már kell valami újdonság. Egyáltalán az 50-es korosztály is szokott még ilyet csinálni? Ha fiatal vagy, itt egy jó tanács: " Csak akkor ugorj bele az édes hármasba, ha te vagy a harmadik fél!" Aztán kiszállsz és a párkapcsolat már nem a te gondod. 
    Azért egy kicsit szomorú, ha ez kell mondjuk egy párkapcsolat életben tartásához. Azért persze ez csak az én véleményem :)

    Mára ennyi!
    Ti hogy vélekedtek a témáról?

    Puszi,

    Olcsi

    7 megjegyzés:

    1. Egyáltalán nem értek veled egyet, és ezzel a gondolatoddal: "egyszer még talán oké". Szerintem egy olyan párkapcsolatban/házasságban, ahol a felek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást, az édes hármas gondolata még csak ötlet szintjén sem merül fel. Ott nagyon komoly (kimondatlan) problémák rejtőznek a felszín alatt, ahol ilyen "újdonságra" van szükség...
      Az újdonság, amit szerintem célszerűbb lenne a másikra való odafigyelésnek nevezni, kell, persze, de nem 20 év után, hanem az első együtt töltött perctől kezdve: egy szerelmes üzenet a tízórai mellé csomagolva, tűzpiros rúzzsal a tükörre írt vallomás a fürdőszobában, shoppingolás közben a próbafülkéből küldött izgalmas fotó, a nyaralás idején a tengerben eltöltött pásztoróra, stb... egyáltalán nem nehéz belecsempészni a mindennapokba sem a jó hangulatot, és hagyni ellaposodni a dolgot.
      Ha az én férjem egy ilyen ötlettel állna elém, végtelenül csalódott lennék, mert rá kellene jönnöm, hogy valahol végérvényesen elsiklottunk egymás mellett. Nem tudom, hogy az fájna-e jobban, hogy ő mással is akar lenni, vagy az, hogy engem képes önként felajánlani másnak (bármilyen nemű is legyen a harmadik)...

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Húú, sok dologgal egyetértek, ami itt áll. Mindhárom kommentre tudok bólogatni. Az én párkapcsolatomban én magam is nagyon el lennék keseredve, ha a barátom ilyesmire kérne. Ez mellett viszont még mindig tartom azt, hogy el tudom képzelni, hogy valakinek erre van szüksége szexuálisan. Nem mondom, hogy ez biztos kapcsolatot jelöl, de van, akinek nem átlagos a szexualitása.
        Én magam kifejezetten konzervatív vagyok egyébként ilyen kérdésekben. Örülök, hogy nálunk ez nem kerül elő és boldogok vagyunk egymással, viszont tényleg el tudom képzelni, hogy valaki szereti a másikat, csak....szexuálisan mindenféle fura dolgokra vágyik.

        Törlés
    2. Én is pont így gondolom...ha valamelyik félnek már ikyen gondolatai vannak ott hatalmas problémák vannak és én iszonyatosan ki lennék bukva ha a párom ilyeneken agyalna..egyből az lenne az első gondolatom,hogy unalmas vagyok számára nem tart eléggé kívánatosnak!Soha nem mennék bele ilyenbe szerintem aki igazán szereti a párját nem tudná elviselni a látványt sőt a gondolatot sem,hogy egy másik nő úgy nyúl hozzá!Elég nagy problémák vannak abban a kapcsokatban és fejben akit ez nem zavar ott valószínű nem a szerelemről,összetartozásról szól a kapcsolat hanem a testiségről!Utána biztos nem tudnék hozzábújni a páromhoz soha mert mindig eszembe jutna,ahogy egy megcsalás után sem!Nem tudnám elfeledni,hogy mással bújt össze ha valaki ilyet tesz az nem szereti a másikat és utána sem lesz már ugyanolyan a kapcsolat ha egyszer megtette........
      Nekem legalább is ez a véleményem!

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Ugyanazt tudnám írni, amit a csajok kommentjeire válaszoltam. :)

        Törlés
      2. Igen biztosan vannak akik erre vágyna,de nem tudom elképzelni,hogy egy normális szerelmes nő/férfi belemenne egy ilyenbe hisz aki szereti a párját " belehalna " ha egy másik féllel látná,meg maga a gondolat is,hogy megtette! :/

        Törlés
    3. Nem tudnék ilyenbe belemenni, és számomra is óriási csalódás lenne, ha ilyesmivel állna elő a párom. Megbomlana a kettőnk között lévő egység, és semmi sem lehetne már a régi, még a felvetés után sem. Már a gondolat is olyan, mintha megcsalna a másik, így nálam a megcsalással együtt ez is váló-/szakítóok lenne. Remélem, soha nem kell ezzel a dilemmával szembesülnöm, mert boldog vagyok a párommal, és kölcsönösen odafigyelünk egymásra, így jó lenne örökre kikötni mellette :-)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Én is így vagyok egyébként, de abszolút el tudom képzeni (Nórinak is írtam), hogy valakinek szexuálisan van erre szüksége. Nem mondom, hogy ez a jó....és én nagyon nem szeretném, hogy Dárival ez legyen, de abszolút el tudom képzelni, hogy valakiknél ez "normális".

        Törlés