Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. július 27., hétfő

    Plus size (extra) outfitek nyárra

    Sziasztok lányok!


    Aki csupán azért van itt, hogy szörnyülködjön egy kövér lányon, légy szí' meg se nézze a posztot, mert nem ő a célközönség!


    Ilyen poszt egyrészt rég volt, másrészt nem is túl gyakori egyébként sem.
    A múlt hetet a tengeren töltöttem, ahol- bár sok ruha nem volt nálam- kedvet kaptam öltözködni egy kicsit. Nem készültem nagyon, csak gondoltam megmutatom, mit vettem fel/vittem magammal.

    A "séma" egyszerű: lenge, egy picit stílusos, hogy még kövérségemben se nézzek ki úgy, mint a saját nagyim. Miért is kéne? Sokszor pont ezt nem értem... oké, hogy nyilván nem egészséges ilyen mértékű kövérségben élni, de amíg lassan vánszorgok a fogyás útján, ki se lépjek az utcára???

    Kiléptem! Mutatom, hogyan...

     Ez a szoknya nagy kedvenc. 21 éves, Görögországból érkezett anno.
     Laza, de szép ez az összeállítás. Én így érzem. Ti?
     Ruha csupa gyönggyel!
     Hamarosan visszakúszik a színes ombre a hajamba :)
     Tudom, az alj nem a legelőnyösebb, de olyan tengeri...
    A kalap Zadarból van. Szerelem első látásra!

    A képek eredetileg egy outfit videóhoz készültek, ami a YouTube csatornámon lesz majd látható. Ott természetesen a részletek is jobban látszanak majd (a csodás új kalap is a masnijával!). 

    Mit gondoltok, van olyan outfit a 3 közt, amit nem szabadna ennyire kövéren felhúznom? Én jól éreztem magam bennük, de nem feltétlen csak ez a lényeg. Igyekszem esztétikusan öltözködni. 

    Ti miket viseltek szívesen nyáron? Ha van kedvetek, küldjétek el képben a pillangovilaga@gmail.com-ra.

    Puszillak titeket!

    Olcsi

    8 megjegyzés:

    1. Szuper outfitek!^^ Nekem legjobban az utolsó tetszik:))

      VálaszTörlés
    2. Szerintem is az utolsó áll neked a legjobban :)

      VálaszTörlés
    3. Szerintem is az utolsó a legjobb!
      Nem vagy egyedül a problémáiddal én veled ellentétben szoknyát sem vagyok képes felvenni legings nélkül mert olyan szinten összedörzsölődik a combom,hogy utána napokig besz@rás ha összeérnek :( !
      Szerintem azért mert valakin egy kicsit több felesleg van még nem kell az utcán ugy öltözködni,hogy mindent takarjunk szerintem az ilyen alkatú lányoknak az olyan ruci áll jól ami kiemeli a derekat de mégis takar ahol kell!Semmiképp se bő ruha én 3szor ekkorának nézek ki olyanban!

      VálaszTörlés
    4. Maxiszoknyám egyszer volt eddig életemben, és összenyomott teljesen. Olyan lettem, mint egy két lábon járó golyó. Másrészt, nem szeretem nagyon a szoknyát, mert a combjaim összeérnek, ám most találtam valami izgalmas leggings szerűséget a piacon, amit rövid szoknyához is fel tudok venni.
      Verának a mondandójával egyet értek, ami az öltözködést illeti, és szerintem az utolsó két ruha, de főleg az utolsó áll a legjobban! :)

      VálaszTörlés
    5. Szuperek ezek a szerelések, olyan csinos vagy bennük :) És az arcod a negyedik fotón nagyon dög :P Nekem amúgy a második ruhácska tetszik a legjobban.
      Nekem sem egyszerű nyáron öltözködni, főleg hogy a konzervatívságom miatt eléggé be vagyok határolva. Olyan cuccot pl. nem veszek fel, amiből kilóg a lábam - max a bokám kandikálhat ki, más egyéb nem. De azért mindig megoldom lenge nadrágokkal, maxi ruhákkal (amik alá térdnél levágott leggingset veszek fel a comkidörzsölés ellen) és hosszú szoknyákkal.
      És csak úgy mondom, hogy neked is van legalább olyan szexi kisugárzásod a képeken, mint bármelyik vékonyabb lánynak :) A ruhákat tudni kell viselni, neked pedig tudni kell szeretni és elfogadni önmagad, ami csak úgy sugárzik a képekről. Szerintem senkinek egy szava sem lehet rád :)

      VálaszTörlés
    6. Rég volt már poszt mindkét blogon... :(

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Pont most pakolom elő a kamerát (videó is rég volt), kapcsolom be a gépet :)

        De azt megírnád, te mit látnál szívesen

        Törlés
    7. Telepátia :D
      Pl összefoglalót a nyaradról,vagy mit viseltél a múltkori esküvőn (ruha,smink,haj)akár kèpekben is ha készült!
      Akár az esküvős blogon is szívesen olvasnánk a fejleményeket,vagy amihez kedved van es megosztanàd másokkal is! :)

      VálaszTörlés