Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2016. január 31., vasárnap

    10 day you challange 2- Megaera, DjKaty...figyelem!

    2 dal. Ez nagyon kegyetlen! Miért nem ebből kell tizet????

    Az egyik nagyon könnyű lesz. Azt hagyom a "végére".


    Nos, ez az első. A szülésdal. Talán PB egyik legfélresikerültebb dala, mert a nyelvezet, a szöveg itt-ott.....hmmm, nem a legmegfelelőbben harmonizál a dallammal, a stílussal. Ennek ellenére azért válaszottam, mert 1: Palya Beát imádom, 2: belőle írtam az első szakdogám 3: Levi sokat hallotta a pocakban 4.: most is totál bezsong tőle!
    A második dal volt a könnyebb. Janis Joplin- Mercedes Benz. Több szálon fűződöm hozzá. Janis Joplint imádom zeneileg. Egy tetkót is ihletett rajtam. Gimiben ezt a számot énekelgettük a barátnőimmel. Leviről itt ez a felvétel, ahogy éneklem neki :) Első ízben jobban nevetett- sosem tudom felvenni, ahogy nevet, bohóckodik, mert a telefon eltereli, meg másodjára semmi sem uolyan vicces neki.

    Nektek mi lenne a két dal? Ki kapott kedvet a kihíváshoz? Megaera?   DjKaty???? Akkor legyen az, hogy kihívlak benneteket!!!!
    Mit hallgattok manapság? :)

    1 megjegyzés:

    1. Hát mennyire édes már ez a gyerek?!?! A telefonos figyelemelvonás tényleg gond a gyerekeknél, mert nagyon gyorsan megtanulják, mit is jelent, és produkálják magukat, vagy éppen kevésbé reagálnak dolgokra, mert odafigyelnek. Viszont ő itt nagyon is mosolyog, amivel fel is dobta a napom a kis lurkó :-)

      VálaszTörlés