Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. május 3., péntek

  Az első

  Sziasztok!

  Ez lesz az első bejegyzés. Minden u.az marad, a stílus, csacskaságom nem változik, csak el akartam tűnni a világ elöl az előző blogommal, mert bizony a tizenévesek nagyon gonoszak.
  Itt legalább leírhatok bármit!
  Sajnos képtelen vagyok abbahagyni a blogolást, pedig bénácska vagyok én még a technikai dolgokat illetőleg- meg amúgy is- a többiekhez képest. Mégis, van ami motivál az életben! Köszönöm, hogy követtétek az előző blogom, az új követőinek meg welcome!!!:)

  A mostani időszakban  leginkább a SAKK körül fog forogni a blog mindensége, mert ugye tavaly második lettem, így idén sem szeretnék rossz helyen végezni. Sajnos fizikálisan nem volt időm, de lelkileg teljesen rákészültem!
  A SAKK egy olyan sminkverseny, ami olyan amatőr sminkesek számára lett meghirdetve, akik kreativitásukat próbálják megélni, kiélni. Szerintem nagyszerű kezdeményezés a két beutybloggertől, Aviana Rahl-tól és Szilvitől- akinek itt is szeretnék gratulálni a jövevényhez!

  És akkor annak, aki még nem olvasott, itt egy smink tőlem:)

  Természetesen a SAKK-ra készül, méghozzá a FUTURE fordulóhoz.

  A blog egy kicsit erről, kicsit arról fog szólni.
  Folytatom a SATC- Sex and the city - posztokat, amiben csajok problémákra világítok rá, elemzem kicsit őket a saját szemszögemből.
  Lesz olyan poszt, ami a ruházkodásommal foglalkozik, ha úgy tetszik, outfit bemutatás és ötletelés, hiszen a dagi lányoknak- mint én- egészen nehéz dolgok van ilyen téren.
  Mostanában rákattantam arra, hogy festem a körmöm mindig. Ezeket is bemutatom, ha szeretnétek! Meg azt is, hogy a csúnya körömágyam hogyan próbálom helyretenni.
  Jönnek a sminkek. Egyszerűk vagy kreatívok.
  Lesz külön esküvős poszt, mert szerintem tök érdekes lehet. Most készül férjhez menni a 3. nővérem is.
  És persze ezen kívül amit csak szeretnétek! Várom az ötleteket!

  Puszi,

  Pillangólány


  4 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik a blogod, klassz hogy megosztod a praktikáid, a sminkjeid szerintem is klasszak voltak. csak így tovább! Nem dagi lányoknak is lesz öltözködési ripper? sok sikert!

   VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett ez a smink, nagyon ügyi vagy :) és én a körmös posztjaidra is kíváncsi vagyok/leszek mindig :)

   VálaszTörlés