Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. november 12., kedd

  Astor újdonságok- a blog legjobb barátnője

  Sziasztok  csajok!

  Öröm és boldogság árasztja el a lelkem, ha az Astor újdonságaira gondolok.
  Az Astor amúgy is nagy kedvenc, mert totálisan megbízható- bár alapozó termékeit még nem használtam. Főleg két dologban, melyet a szempillaspirál és a körömlakk. Hát, hogy pont ők újulnak:)

  Nem tudom mennyire emlékeztek, de már többször említettem, hogy menyire imádom a Big&Beautiful Boom spirálom. Zseniális.


  Számomra nagyon fontos az, hogy ne csak ívesek, hanem vaskosan feketék is legyenek a pillám. Ez ea remek tudta eddig legjobban teljesíteni. Épp ezért örültem az új Big& Beautiful Boomnak:)  Hát nem édik? És mennyire jól illeszkednek a bloghoz <3
  Ezért kinevezem a blog legjobb barátnőjének <3

  Hogy mibe nyújt újdonságot? Már ugye említettem az ívelt és fekete, dús pillákat... ezt még mindig tudja, de még szebben ívelt a kefe miatt a pillánk, a csodás zselés állagnak köszönhetően pedig tartós, finom és szépen mutat.

  Heidi Klum ezt nyilatkozta a csodaszép csodáról: “Azt nagyon szeretem, ha feltűnően nagyok és dúsak a pilláim, de azt már nem szeretem, ha kemények és ridegek. Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal hatalmasra és gyönyörűen íveltre varázsolhatom pilláim, de ugyanakkor szuper rugalmasak is maradnak.”

  És ami igazán megfogott- líraiasságának, epikusságának köszönhetően- "Olyan pillákat szeretnék, mint a pillangó szárnyai. Ezért imádom az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirált, mert ennek különleges, hullám formájú keféje tökéletesen követi pilláim ívét. Nagyon egyszerű a használata, az eredmény pedig rengeteg, tökéletesen ívelt pilla, amit aztán kedvemre rebegtethetek!” 

  És tudjátok, mi a legizgibb? Hogy Október óta kapható!!!:) Irány a drogéria:) Az ajánlott fogyasztói ára pedig 2699 ft. Szerintetek megéri?

  És akkor jöjjenek a lakkok!

  Nektek melyik a legszimpatikusabb? Nekem talán a  lila, pedig nem szeretem a lilát különösebben. De ez nagyon szép!:)

  " (...)az ékszerek tündöklését idéző, Fashion Studio Modern Baroque kollekció mély, metállos árnyalatú körömlakkjai.. Ezek az árnyalatok teljes mértékben követik a kifutók világának 2013 őszi trendjét, ugyanakkor már a közelgő ünnepekre is utalnak, valóban királyi színeket sikerült összeválogatni a kollekcióhoz. De nem csak az árnyalatok varázslatosak, hanem a körömlakk maga is sokat ígér, hosszantartó, nem töredező, nem lepattogó festést.  "

  Nekem valahogy ebbe a koncepcióba az első szín- narancs- annyira nem illik bele, hiába az ünnep... sőt! Számomra annyira kevés az utolsó két szín közt a különbség, hogy nem feltétlen raknám egy alomba őket. Viszont szépek, ez nem kérdés.


  Mit szóltok? Melyiket szanálnátok?

  Puszi,

  Pillangólány


  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése