Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. november 21., csütörtök

  Esküvős poszt 9.- Az alapszitu

  Sziasztok csajok!


  Most, hogy az elmúlt három év augusztusaiban túl lettünk a három  nővérem esküvőjén és lánybúcsúján...

  ... eljött az én időm!

  Az lenne, jó, ha én 2014. Augusztusában mennék férjhez, mert akkor a négy lány sorban menne férjhez. Sajnos a hülyepannonegyetemegyszar  egyetem és az anyagi források hiánya miatt nem tudok megesküdni Dári főherceggel, de úgy döntöttük, az Augusztust tartjuk.
  És mivel 8-án találkoztunk először és 8 a kedvenc számom, és Aug. elején még nagyon meleg van, ahogy szeretném, ezért a dátum: 2015. 08. 08.


  Az biztos, hogy az esküvő és lagzi tóparti lesz és vintage hangulatú.

  Mi fix még?

  A díszítés elemei, színei.
  Gyöngy.
  Rózsák.
  Csipke.

  A színek pedig...
  Vajszín/ ekrü.
  Púderszín.

  Esetleg még halványzöld. Nos, ennek jegyében könnyebb megtervezni az egészet. És hozok sok-sok képet és ötletet folyamatosan még több, mint 1.5 évig.

  És a cuki kis esküvő előtt?.... eljegyzés. Van ám álomgyűrű!


  És míg kerestem ezt a képet, találtam még egy csodát. Nézzétek!


  Egyelőre ennyi:)

  Ti milyen gyűrűt szeretnétek? Tervezgettek ti is előre? Én már nagyon rég óta! Főleg a ruhát meg a  hangulatot.


  Puszi,

  3 megjegyzés:

  1. Köves gyűrűt valamiért nem szeretnék. Meg aranyat sem, mert nem bírja a bőröm. Viszont a tied eddig, az elképzeléseid alapján úgy tetszik, ahogy van. A színek és a stílus ah... tök jó olvasni, ahogy más kitalálja a sajátját. Én még nem gondolkoztam az enyémen. :)

   VálaszTörlés
  2. A szőke hajas képen annyira bájos vagy! A vörössel inkább végzet asszonya, de mindkettő jól áll. Az esküvőről amúgy nekem is vannak elképzeléseim: ekrü és karamell vagy csokibarna színek, saját készítésű gyöngy ékszerszett, és olyan ruha, ami 2 az 1-ben: a szertartás után ugyanis egyszerűbbé és modernebbé válna egy felső rész levételével. Gyűrűben nekem is tetszik az egyszerűbbik, illetve még szögletes kövesek vannak tonnaszámra lementve a gépemre. :-)

   VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik a szőke hajas kép, de szerintem a vörös illik hozzád igazán :) Nagyon tetszik az elképzelésed az esküvőre, főleg a színvilág és a díszítés. A gyűrűk közül pedig az első tetszik a legjobban, hasonlóm van nekem is.

   VálaszTörlés