Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. november 21., csütörtök

    Esküvős poszt 9.- Az alapszitu

    Sziasztok csajok!


    Most, hogy az elmúlt három év augusztusaiban túl lettünk a három  nővérem esküvőjén és lánybúcsúján...





    ... eljött az én időm!

    Az lenne, jó, ha én 2014. Augusztusában mennék férjhez, mert akkor a négy lány sorban menne férjhez. Sajnos a hülyepannonegyetemegyszar  egyetem és az anyagi források hiánya miatt nem tudok megesküdni Dári főherceggel, de úgy döntöttük, az Augusztust tartjuk.
    És mivel 8-án találkoztunk először és 8 a kedvenc számom, és Aug. elején még nagyon meleg van, ahogy szeretném, ezért a dátum: 2015. 08. 08.


    Az biztos, hogy az esküvő és lagzi tóparti lesz és vintage hangulatú.

    Mi fix még?

    A díszítés elemei, színei.
    Gyöngy.
    Rózsák.
    Csipke.

    A színek pedig...
    Vajszín/ ekrü.
    Púderszín.

    Esetleg még halványzöld. Nos, ennek jegyében könnyebb megtervezni az egészet. És hozok sok-sok képet és ötletet folyamatosan még több, mint 1.5 évig.

    És a cuki kis esküvő előtt?.... eljegyzés. Van ám álomgyűrű!


    És míg kerestem ezt a képet, találtam még egy csodát. Nézzétek!


    Egyelőre ennyi:)

    Ti milyen gyűrűt szeretnétek? Tervezgettek ti is előre? Én már nagyon rég óta! Főleg a ruhát meg a  hangulatot.


    Puszi,













    3 megjegyzés:

    1. Köves gyűrűt valamiért nem szeretnék. Meg aranyat sem, mert nem bírja a bőröm. Viszont a tied eddig, az elképzeléseid alapján úgy tetszik, ahogy van. A színek és a stílus ah... tök jó olvasni, ahogy más kitalálja a sajátját. Én még nem gondolkoztam az enyémen. :)

      VálaszTörlés
    2. A szőke hajas képen annyira bájos vagy! A vörössel inkább végzet asszonya, de mindkettő jól áll. Az esküvőről amúgy nekem is vannak elképzeléseim: ekrü és karamell vagy csokibarna színek, saját készítésű gyöngy ékszerszett, és olyan ruha, ami 2 az 1-ben: a szertartás után ugyanis egyszerűbbé és modernebbé válna egy felső rész levételével. Gyűrűben nekem is tetszik az egyszerűbbik, illetve még szögletes kövesek vannak tonnaszámra lementve a gépemre. :-)

      VálaszTörlés
    3. Nekem is tetszik a szőke hajas kép, de szerintem a vörös illik hozzád igazán :) Nagyon tetszik az elképzelésed az esküvőre, főleg a színvilág és a díszítés. A gyűrűk közül pedig az első tetszik a legjobban, hasonlóm van nekem is.

      VálaszTörlés