Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2015. június 23., kedd

    Nyári tervek

    Hahó!


    Gondoltam, megosztom veletek, én mit fogok csinálni a nyáron, merre fogok járni. És természetesen titeket is kérdezlek, hogy milyen programotok és úticélotok lesz idén!

    Haladjunk sorban és kezdjük is ezzel a héttel!

    Képzeljétek, most éppen egy hittantábor egyik vezetője vagyok. Izgalmas "kihívás" ez számomra, főleg, hogy katolikusként vagyok jelen a református egyházközség táborában. A mai nap volt az első, eddig nagyon jól működik. Kicsit izgulok, mert a későbbiekben következik pár olyan nap, amit nem én terveztem. Holnap a nap fele, illetve Szerdán az egész nap az általam tervezett. Addig nincs gond :) Hogy miről szól a tábor? József történetének feldolgozásáról. Délutáni program ez, amit áhítattal kezdünk. Éneket tanulunk, kézműveskedünk, drámázunk. Szerintem izgalmas.  Ti voltatok már táborban? Esetleg táborvezetők is voltatok?

    Ma estig úgy volt, hogy Július nagyon sűrű lesz, de annyira az volt, hogy volt, amit kénytelenek voltunk Augusztusra tolni.

    A tábor utolsó napján- sajnos kihagyva az énekeket bemutató istentiszteletet- indulunk Dárival Balatonmáriafürdőre, a tesómék nyaralójába. Ha a közelben jártok, írjatok bátran, szívesen találkozom bárkivel. Június 28-tól Július 5-ig ott leledzünk. Pihenünk, fagyizunk, filmezünk. Dárimackó sajnos nem szeret pancsikolni, pedig én nagyon-nagyon-nagyon-nagyon.

    6-án a katolikus egyház szervezésében indulunk 1 napos lendvai kirándulásunkra. Szerencsénk lesz, hiszen plébános bácsink nagyon ügyes történész- ő találta meg Szent István egyik ujjpercét, ráadásul ő írta a Történelmi esték c. könyvet is-, így az idegenvezetés biztosan érdekes lesz.


    Itt lett volna a drámás táborunk, de ezt toltuk el, ezért van egy hét nyugi. Ekkora lesz Kamilla 5 éves, Marcika, az unokaöcsim pedig 1 :)
    Július 12-től valószínűleg egy alsósok számára tervezett tábor magyaros-drámás játékvezetője leszek napi 1.5 órában. Izgalmas. Munka és élvezet egyben. Szeretek drámás foglakozásokat csinálni.

    A tábor utolsó napja 18-a. 19-én reggel/hajnalban indulunk a nyár legjobbnak ígérkező kalandjára ( vagy második legjobb), egyik kedvenc országomba, Horvátországba <3 . Idén  Vir szigetet próbáljuk ki egy hétig. Kíváncsi vagyok. Vannak, akiknek nagyon bejön, vannak, akiknek túl putris. Kirándulni anyagilag túúúl megterhelő, de Ninbe biztosan átugrunk, Zadar piacát is megtekintjük valószínűleg, de a költséges utunk is tervezve van: Sibenik és Vodice a cél. 

    Ti hogyan álltok Horvátországhoz? Voltatok már a tengerpartján?

    Miután könnyes, szomorú búcsút vettem ettől a szeretett helytől, hazatérek egy kis pihire (mintha eddig nem ezt tettem volna). Lebarnult én készülni fog egy fájó eseményre. Esküvőre vagyunk hivatalosak. Arra az esküvőre, ami miatt a miénk csúszott egy évet. Nagylevegőkibíromjólesz.


    Ahhoz, hogy ezt a "csodálatos" eseményt kibírjam, sokat tesz az ezt követő hét, Augusztus 3-7. Bizony, ekkorra tettük a Kréta-por Színjátszó Tábort, ahol a fő téma az antik görög színház és dráma. Ha gondoljátok, erről majd lehet beszámoló. 

    Egyelőre ennyi tervem van a nyárra. Tényleg nagyon várom, hogy megírjátok, ti merre, hogy, hova, merre, mivel, miért, stb. A nyaralós beszámolókat ti csípitek? Legyen esetleg a tengerpartról/Balcsiról? Előbbiről eredetileg terveztem.

    Ugye nem felejtétek el, hogy IIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTT elérhetitek az esküvős blogom?

    Puszi,

    Olcsi


    6 megjegyzés:

    1. A horvát tengerpartot imádom én is :)
      Hogyhogy el kellett csúsztatnotok az esküvőt egy másik miatt?

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Dári öcsikéjéé, sajnos 2 nem megy 1 nyáron....és mivel okos enged, így a mi esküvőnk csúszott...és nekem kellett lemondani a fotóst, zenekart, helyet, stb.... :(

        Törlés
    2. Nekünk sajnos idén elmarad a nyaralás!Max 1napra lemegyünk a balcsira sajnos az anyagiak nem engedik sporolunk az esküvőnkre!De helyette sokat kirándulunk,strandolunk! :)
      Én nagyon örülnék a nyaralos postoknak illetve az esküvős blogra csinálhatnál egy postot az esküvőről ahova hivatalosak vagytok,milyen érdekességeket láttál,mi nem tetszett...stb!
      Persze én sem szívesen mennék ha miattuk kell lemondanom a lagzit de...én 100%,hogy nem toltam volna el csak ezért max másik időpontot választok abban az éveben!De mindenki másképp gondolja! :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kénytelenek voltunk eltolni, mert megterhelő lett volna a családnak, hisz Dárim öccséékről van szó.

        Törlés
    3. Jó tömöttnek ígérkezik így a nyarad. :) Ahogy írtam is, azt nem tudom, hogy ötödikéig lejutok el Balcsira, csak egy kicsit zavarni, meg fürdeni, ha már Dári nem fürdik. Meg kezd szorulni az augusztus is, ahogy így látom. :)
      Szeretem a nyaralós, kirándulós, mindenfajta személyesebb bejegyzést.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Sajnos nem jutottál :( Pedig jó lett volna! :) Remélem, azért az Augusztus nem ugrik teljesen!!!!

        Törlés