Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2016. január 30., szombat

    10 day you challange 3

    Haligalihó!

    A mai írandóm 3 film. Nos, nehéz lesz végiggondolni, hogy mik kerüljenek ide. Úgy döntöttem nem zseniális filmalkotások, hanem lelki barátaim kerülnek ide.

    Napsütötte Toszkána

    A szívmelengetőm. Bekapcsol, pihi, kikapcs az agynak, feltöltődés, vágyakozás. Így tudom leírni. Nem lehet csak egyszer megnézni.

    A felejtés virágai

    Délszláv háborús. Felkavar. Valós bemutatás. Minek a háború?! Nézzétek meg, bár nehéz megtalálni. Angolul: Harrison's flowers. Zseniális!!!!!!!!




    SATC

    A filmet csupán azért szeretem, mert vágyom a sorozat folytatására. Annyira meghatároz, elgondolkodtat, kikapcsol, feltölt, imádomaruhákat megagondolatokatbenne. Nemispicsás. Meg amúgy a legjobb bejegyzéseim a SATC- posztok, nem?

    Most, hogy én skippeltem az okos filmeket, a zseniális alkotásokat (Halálsoron, Blöff, Star Wars, Eredet....), nektek mik a kedvenceitek?

    3 megjegyzés:

    1. Láttad nálam a kedvenceimet szerintem. :)
      A SATC-től félek kicsit, mert szerintem már nem lenne olyan, mint volt. Számomra a második filmben már a szinkron sem tetszett, és valahogy elvesztette a megszeretett hangulatát a dolog. Nem beszélve arról, hogy SJP azóta sem tud kitörni a Carrie-ihletésű/féle szerepeiből.

      VálaszTörlés
    2. A SATC-n mi az elgondolkodtató? Számomra üres az egész, a 2 film mindenképp, és de, picsás... Tényleg érdekel, mitől ennyire jelentős.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Az igaz, hogy a két film túlontúl glamouros lett, és abban egyet értek, hogy picsás. Viszont azért lehet az, vagy jelentős tartalommal teli, mert szerintem azoknak, akik fogékonyak rá, azoknál feltölti azt a picsa-faktort, amit ők szeretnének. Egyfajta hiányt pótol. Persze, ezt csak én gondolom így, mert pl. nekem ez a "csajos" részem, ami kimerül ennyiben.

        Törlés