Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. november 24., vasárnap

    Országos projekt Monica's beauty world-del VIII.

    Sziasztok csajok!

    Ma végre megint jelentkezhetünk az országos projekttel:) Izgiizgiizgi. És főleg azért, mert megint van egy kis meglepetésünk Mónival.
    Hogy mi ez a meglepi? Ismét egy bloggerlány, aki becsatlakozott hozzánk egy körre. Ő pedig nem más, mint a Red lips and coffee blog írója:), akinek a múltheti akciónk nagyon tetszett.
    Hát, akkor nem is húzom tovább az időt, jöjjenek az országok.
    Móni tőlem Kanadát kapta. Éppen HIMYM-t néztem, így nem meglepő a választásom.


    Amikor megláttam Mónit festését, hangosan felvisítottam - ösztönösen-, hogy 'jajjdecuki'. Tényleg az. Imádom a kis jelképállatot. A levelet nagyon vártam, mert imádom a  juharfalevelet. Nem tudom miért! Ha ti is kanadaiak szeretnétek lenni, itt találjátok Móni videóját.


    Red lips and coffee Svédországot mutatja meg nekünk a saját szemével, ami teljesen jó, hiszen elmesélte, hogy ő máshogy észlelte és szerette, mint én:) Lássuk, hogyan!
    Ismét egy cukiság <3
    "Harisnyás Pippi volt az irányadó, a szemüveggel meg kicsit mai A svédek nagyobb szemüvegeket is hordanak mindennaposan"


    És végezetül jövök én! Móni nagyon jó témát adott, és ha nem felejtem el hazahozni az ékszeresem, még jobb lehetett volna, de nekem így is tetszik. 
    Ráhangolódás:

    Egy indiai menyasszony sminkjét készítettem el magamon. Íme!

     Tudtátok, hogy a piros pötty jobban működik náluk, mint a facebook? Aki szingli, annak nincs, aki el van jegyezve, annak egy telítetlen piros karika van, a piros pötty pedig a házas státuszt szimbolizálja. Zseniális!
    Hogy tetszik a cutcrease? Viselnétek a szemsminkem valahova? És a csajokét?:)


    Puszi,



    5 megjegyzés:

    1. Olcsi! Imádom a művedet!!!! :)
      A többieké is jó, de a tiéd. Annyira jól bánsz úgy mindennel.
      A tiédet a pöttyök nélkül ugyan, de bármilyen eseményre viselném, Ciniét meg a mindennapokban is szívesen alkalmaznám. :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Jajj, végre can időm reagálni! Köszi szépen:)
        Amilyen hülye vagyok, én hétköznap is feltenném a sajátom :D

        Törlés
    2. Ne haragudj, de szerintem ennyi idősen jobban kellene figyelned a testsúlyodra.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Szerintem is:) Sőt, korábban is jobban kellett volna. Amikor heti 5 óra tánccal, jógával és napi 8 óra munkával a gimi mellett mégsem fogytam, gondoltam is, hogy baj van. Már kezelnek:)

        Törlés
      2. Ezen nagyon jót nevettem, imádom a szarkazmusod! :)) Remélem már minden rendben veled! :) Az ilyen komment-betyárokkal meg ne törődjél, ő biztos annyira tökéletes és olyan szép, hogy elvakítana itt minket, azért amperkodik névtelenül, kép nélkül, stb!

        Törlés