Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. november 25., hétfő

    Régen és most- kis "sminktörténetem"

    Sziasztok csajok!

    Gondoltam hozok egy-két így sminkeltem, így sminkelek képet nektek:)

    Hogyan is kezdődött minden? Talán úgy, hogy a nővérem, Judit többször megkért, hogy pingáljam ki buliba. Nagyon köszönöm, Judit! Talán azóta is ő a legnagyobb biztatóm. Szintén hálával tartozom Gabi nővéremnek, aki az anyagi háttér volt, valamint Ancsi nővéremnek, aki mindig biztat!:)


    Nagyjából 2010-ben kezdtem el sminkelni, azt hiszem. Bármint foglalkozni a dologgal kicsit jobban.
    Dorkasminkel youtube csatornája volt a kedvencem,ami sajna megszűnt. Először MissChevioust és Dorkát követtem, aztán jött Barbi (Beauty by Barbara S.) De akkor még nagyon light-ban nyomtam. Mondjuk nyár körül kezdtem nézegetni őket.

    2010 októberében vettem 1-2 fake MäC cuccot (az ecsetek tök jók voltak), Karácsonya előtt jött meg a 120-as sminkpalettám és  a bóvli ecsetkészletem. De annyira még nem nyomultam igazán. Sőt.


    2010. Szilveszter- kifestettem a csajokat.

    2011
    2011


    2011

    2011- az év, amihez a 3 barátnőm neve köthető a sminkkel. Betti, Adri és Ildus biztattak folyamatosan, pedig hááát... nem a legügyesebb lán'ka voltam. Nem is értem, miért voltatok ilyen lelkesek:)

    Jött a Halloween-időszak...


    A cél itt a leszakadt bőr hatás volt.  Hááát.... :D


    Aztán az év vége körül volt valami kreatív sminkverseny egy facebookos oldalon, ahova beküldtem egy képet. Akkor még azt sem tudtam, mi ez igazából.


    Ezt a sminket készítettem rá 2011. Novemberében.

    Szilveszterkor már én sminkeltem a nővérem, 1 barátnőjét, Adrit és magamat.

    2012. februári kísérletezés


    Egy kis pihis nyár után 2012. Augusztusában én sminkeltem Jutka nővérem, magam, anyát, öcsém barátnőjét,  nagyit, magamat a tesóm esküvőjére.

    És jött a fordulópont. Itt kezdett el komoly lenni. Jelentkeztem a SAKK-ra!

    És ez az az év, amikor jött a naaaagy változás. A SAKK- köszi Evelin és Szilvi-, ahol valahogy eljutottam a döntőbe és második lettem. Az volt életem 2. kreatív sminkje, amit a verseny belépő fordulójára készítettem.


    És ezzel együtt a kísérletezés és a gyakorlás is:








    Így a végére már sikerült egész jót alkotnom!



    Közben volt egy Halloween is:






    És ebben az évben végül összefogtunk Bütyök Fotografie-val is!







    Jött a Szilveszter is, amikor nem csak a nővérem, 3 barátnője, az én barátnőm, hanem 3 modell a fotózásról is kért sminket :) yuppy:)


    A sok piszkálás, bunkó diákok miatt megszüntettem a régi bogom és ide költöztem Szivárványszín Pillangó álnéven. Kíváncsiak vagytok miért ez a név?

    Aztán dolgoztam, így megint nem volt időm rá. Mégis, neveztem a  következő SAKK-ra, melynek beszavazásán rengetegen bántottak és szinte csak engem, ismeretlenül. Nem értettem!







    Aztán jött a nyár:) 




    A barátaink esküvője...



    És két nappal később a sminktanfolyam!!!!
    Végre!








    Aztán eljött a nővérem esküvőjének időpontja!:)



    És az ősz:)
    Ez négy jó dolgot hozott (+2-t)

    1. Állandó kedves vendégem lett az udvarhelyi Biankán kívül a szépséges Carmen


    2. Elkezdtük az országos projektet Mónival.


    3. Megkezdtük a közös munkát Tóth Diána Photography - Dió- val



    és...

    4. Cziegler Sándor Photography-val


    A +2 pedig két megkeresés. A volt sminksulim hívott egy munkára, aztán most az önéletrajzommal és fotóimmal túljutottam az első rostán a  Le Maquillage sminkes állásvalamilyén.

    Hát, itt tartunk most:) A fő mérföldköveket követve:)

    Mit szóltok? Nektek mi volt az utatok?

    Puszi,













    2012


    5 megjegyzés:

    1. Ez lett most a kedvenc posztom, mert csodálatos képeket tettél össze, és még mindig keresem az állam, hogy mennyire tehetséges és kreatív vagy! A többit pedig, tudod, hiszen mondtam. :)

      VálaszTörlés
    2. Nagyon gratulálok Olcsi, igazán ügyes és kreatív vagy, abszolút megérdemled a pozitív visszajelzéseket!!! Nagyon-nagyon szurkolok neked, hogy bekerülj a Le Maquillage csapatához, igazán megérdemelnéd! :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. El sem tudod hinni, hogy mennyit jelent ez a sok pozitív visszajelzés, amit tőled kapok. Annyi bántás ért már, hogy azon is gondolkodtam, hogy abbahagyom. De nem szabad feladni. Ma egy grafológus meg is erősített benne. Köszönöm!Érzem, hogy őszinte vagy és ez a legszebb. Köszönöm, hogy mindig reflektálsz a bejegyzésekre!Nagy-nagy puszi!!!!

        Törlés
      2. De aranyos vagy!! :))) Amúgy én nem is értettem azt a sok negatív kritikát illetve bántást amit kaptál.. emlékszem a SAKK-os posztoknál ment a savazás bőven ellened..szerintem csak szimplán irigyek vagy hülyék ezek az emberek, ahelyett, hogy meglátnák a szépet a dolgokban, mindig csak a hibát keresik..kákán is csomót, valahogy így szokták mondani! Soha ne hagyd abba Olcsi, főleg mások miatt ne, mert egy ismeretlen komment-huszár sem ér annyit, ők csak irigykednek azért, mert te jó vagy valamiben, ellenben velük! Néha már hányingerem az emberektől, komolyan! :D Mármint az ilyen emberektől, akik csak leszívják a másikat! Legyél mindig pozitív és higyj magadban! :)) Én is puszillak! :)

        Törlés