Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. november 27., szerda

    Új fotók 1. :)

    Sziasztok csajok!

    Szombaton lőttem egy-két képet az elromlott koszos gépecskémmel:)
    Kukuccsoljátok meg!









    Puszi,




    5 megjegyzés:

    1. Sablonos, közhelyes, unalmas.
      Ahogy az is, hogy Tipegő Zombinak mindiiig miiinden tetszik, amit Olimpa a blogra meg a világra pottyant. Ez a név is, hogy Szívárványszín Pillangó, hol élünk, egy Coelho-életbölcseletben? A sminkes munkáidat csípem, nem véletlenül lesem az oldalt, de azért ez már nevetséges.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Én nem látom annak- nyilván azért kattintom a gépet-, de korábban is írtam, hogy nem hiszem, hogy jók meg ilyenek. De igen, kérdeztem, hogy kinek hogy tetszik, szóval jogos:)
        Zombival egy hullámhosszon vagyunk. Barátnők is lettünk a blog kapcsán, így szerintem hasonlóan látjuk a világot. Persze nyilván benne van az is, hogy igyekszünk amúgy is kedvesek lenni egymással.
        Miért nevetséges ez a pár kép? Most ez semmi bunkózás, érdekel!
        Hmm, nekem jelentése van a névnek, nem szeretem Coelho bácsit. Annak sem örültem, hogy a diplomaosztómon tőle idézett a dékán...
        És kérlek, könyörgöm(!), ne nevezz Olimpának/ Olimpiának! Nagyon nem szeretem.
        Köszönöm, hogy csíped. Ez nagyon jól esik!:) Mindig azt hiszem, hogy az senkinek nem tetszik.

        Törlés
      2. Oh, hát ezt nem hagyhatom szó nélkül, bár névtelenekkel nem állok le nagyon vitázni. Igen, tetszik, amit kiír, vagy kitesz képeket, mert ez van. Tetszik, és kész.
        Névtelennek lenni manapság meg szánalmas farokbehúzás. Ha már valakinél szót emelsz valami/valaki ellen, legalább a nevedet pöttyintsd oda. Mert biztos, hogy te jobban csinálod. Amúgy, ha már ennyire szúrom a szemed, akkor találkozhatsz máshol olyan kommentemmel, amiben nem tetszésemet fejezem ki. Névtelen...

        Törlés