Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. december 7., szombat

    Hello Kate!

    Sziasztok csajok!

    Most ismét a Coty jóvoltából hozok nektek egy nagyon érdekes infót:) Hogy mi ez? Kate Moss Rimmel a British Fashion Awards-on.



    Ha divat és London, akkor Kate, ugye ezzel ti is egyetértetek? Bár a hölgyemény viselkedése az utóbbi időben nem a legszimpatikusabb, mégis el kell ismerni, hogy nagy név és igazán tehetséges! Hogy lehet igazi hölgy a kifutón,(...)


    (...) miközben az életben néha meglepő botrányokat produkál?



    "A LONDONI DIVATVILÁG KIRÁLYNŐJE, KATE MOSS, IGAZI, LAZA, LONDONI STÍLUST TEREMTETT AZ ANGOL DIVATHÉT DÍJKIOSZTÓ GÁLÁJÁN, AHOGY  RIMMEL PIROS SZÍNŰ RÚZST VISELVE VÉGIGVONULT A VÖRÖSSZŐNYEGEN.

    A Rimmel márka nagykövete, Kate Moss újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörösszőnyegen. Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének.
    2006-ban és 2009-ben őt választották az év modelljének, és most, a divat business-ben eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesült.
    A Rimmel London megragadja ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Kate-nek ezért az inspiráló 25 évért, amit a divat és a szépség világában töltött. A közel 12 éves együttműködés minden percét imádtuk, és reméljük, még rengeteg ilyen izgalmas alkalom lesz  a következő évek projektjei során is."  - tette közzé sajtóközleményében a márka.

    STEP BY STEP

    Úgy gondolta a Rimmel, hogy segít nekünk, hogy olyan tündöklő sminket viselhessünk, mint Kate.



    1. Mi is lehetne az első lépés, mint a tökéletes alapozó? A bőrtónushoz igazodó  Rimmel Wake me up lehet a tökéletes választás!
    2. Az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával.




    3. Kate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. 



    4. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot.
    5. Rimmel a Lash Accelerator Endless szempillaspriál tesz majd koronát a szemeitekre :)


    6. Mi más is fémjelezné Kate-et a smink terén, mint a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalata? Ezt viseld te is, hogy tündökölj!:)

    Nekem ezek közül a rúzsok közül egy nude árnyalat van meg, amit nagyon szeretek. Igazából sok rúzs szárítja a szám, a legtöbb! De ez... nem tapasztaltam vele ilyen! És a design is nagyon tetszik.



    +  Alexander McQueen ruhakölteményét vedd fel- persze ez elég utópisztikus az árát tekintve:) 



    + Viseld a csodás  Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalatát. 

    Mi a jó ebben a lakkban? Hogy zselés körmök hatását idézi. Bár... Kate sminkjéhez én talán inkább egy vörös körmöt tudnék elképzelni.
    Mit szóltok?

    Elkészítitek a sminket? Hogy szeretitek a Rimmelt? Van tapasztalatotok a Kate Moss kollekcióval?

    Puszi,




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése