Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. december 7., szombat

  Hello Kate!

  Sziasztok csajok!

  Most ismét a Coty jóvoltából hozok nektek egy nagyon érdekes infót:) Hogy mi ez? Kate Moss Rimmel a British Fashion Awards-on.  Ha divat és London, akkor Kate, ugye ezzel ti is egyetértetek? Bár a hölgyemény viselkedése az utóbbi időben nem a legszimpatikusabb, mégis el kell ismerni, hogy nagy név és igazán tehetséges! Hogy lehet igazi hölgy a kifutón,(...)


  (...) miközben az életben néha meglepő botrányokat produkál?  "A LONDONI DIVATVILÁG KIRÁLYNŐJE, KATE MOSS, IGAZI, LAZA, LONDONI STÍLUST TEREMTETT AZ ANGOL DIVATHÉT DÍJKIOSZTÓ GÁLÁJÁN, AHOGY  RIMMEL PIROS SZÍNŰ RÚZST VISELVE VÉGIGVONULT A VÖRÖSSZŐNYEGEN.

  A Rimmel márka nagykövete, Kate Moss újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörösszőnyegen. Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének.
  2006-ban és 2009-ben őt választották az év modelljének, és most, a divat business-ben eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesült.
  A Rimmel London megragadja ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Kate-nek ezért az inspiráló 25 évért, amit a divat és a szépség világában töltött. A közel 12 éves együttműködés minden percét imádtuk, és reméljük, még rengeteg ilyen izgalmas alkalom lesz  a következő évek projektjei során is."  - tette közzé sajtóközleményében a márka.

  STEP BY STEP

  Úgy gondolta a Rimmel, hogy segít nekünk, hogy olyan tündöklő sminket viselhessünk, mint Kate.  1. Mi is lehetne az első lépés, mint a tökéletes alapozó? A bőrtónushoz igazodó  Rimmel Wake me up lehet a tökéletes választás!
  2. Az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával.
  3. Kate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr.   4. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot.
  5. Rimmel a Lash Accelerator Endless szempillaspriál tesz majd koronát a szemeitekre :)


  6. Mi más is fémjelezné Kate-et a smink terén, mint a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalata? Ezt viseld te is, hogy tündökölj!:)

  Nekem ezek közül a rúzsok közül egy nude árnyalat van meg, amit nagyon szeretek. Igazából sok rúzs szárítja a szám, a legtöbb! De ez... nem tapasztaltam vele ilyen! És a design is nagyon tetszik.  +  Alexander McQueen ruhakölteményét vedd fel- persze ez elég utópisztikus az árát tekintve:)   + Viseld a csodás  Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalatát. 

  Mi a jó ebben a lakkban? Hogy zselés körmök hatását idézi. Bár... Kate sminkjéhez én talán inkább egy vörös körmöt tudnék elképzelni.
  Mit szóltok?

  Elkészítitek a sminket? Hogy szeretitek a Rimmelt? Van tapasztalatotok a Kate Moss kollekcióval?

  Puszi,
  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése