Fülek

 • Karácsony és Szilveszter
 • 2013. december 1., vasárnap

  Országos projekt Monica's Beauty Worlddel IX.

  Sziasztok csajok!


  A projekt utolsó előtti részéhez értünk. Nagyon szomorú vagyok, de nyugi, Mónival beszéltünk már folytatásról, de mivel ő is egyetemista, így előtte még vizsgázgatunk és kipihenjük a dolgokat.
  Megint van egy vendégünk:) Kezdjük vele!
  Tami Kínát kapta:

  A blogját itt találjátok: http://www.beautybymiamay.blogspot.hu/
  Hihetetlen édi ez a Jing-Jang :)

  Móni a héten Belgiumot kapta. Szerintem nagyon jó lett. Tetszenek ezek az élénk színek. Meg úgy egyben.  Itt találjátok Móni csatornáját, ahol fent lesz hamarosan a videója is a sminkről:) Addig lessétek meg első karácsonyos videóját is:) 

  És jövök én, Alaszka. Semmi kreatív, inkább valami hordható. Igazából alig tudok valamit Alaszkáról. Utána néztem. A Jáde ennek a csodás államnak a saját drágaköve/ásványa, tehát ezért ez a "tejes"zöld. A barna a nagyon durva természetközelségre kíván utalni, + a sok fára, madárkákra. A fehér csillám a hóra, hidegre, valamint a víztükör csillogására kíván emlékeztetni benneteket. De az az arcpír valahogy még kellett:)
  Hogy tetszenek a kis cukiságaink?
  Puszi,  3 megjegyzés:

  1. Mi van Veled, hogy ennyire sugárzó vagy mostanában? Jól állnak ezek a színek, pedig nem sokak számára hordható kombóról van szó :-)

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Jajj, milyen drága vagy:) Nem tudom, egyébként. A fáradtság mindig pörgést hoz nálam... 4 óra alvásokkal olyan jól végigröhögöm a napot. Múltkor már nem kaptam levegőt, annyit beszéltem:D

    Törlés
  2. Az Alaszkád nagyon tetszett. :)
   Viszont én Kínában sokkal több potenciált látok (pekingi opera stílust tudtam volna elképzelni), szóval annyira nem fogott meg ez a smink úgy, mint ami Kínát reprezentálja. Alapból viszont szép a szemsmink, szóval ügyesek a lányok. (:

   VálaszTörlés