Fülek

  • Karácsony és Szilveszter
  • 2013. december 11., szerda

    Karácsony VII.- 1 smink, 1 köröm

    Sziasztok csajok!

    Gyors poszt:) Egy sminket és egy körmöt mutatok ma nektek, de csak egy-egy képen!
    Szerintem teljesen jól beleillenek a karácsonyi hangulatba, ti mit gondoltok?



    Egyik sem túl csicsás, mégsem köznapiak.

    Puszi,




    6 megjegyzés:

    1. Szerintem is szuper lenne mindkettő az ünnepekre is. Nálam aranyláz van sminkben és körömben egyaránt, nem tudom megunni, és most, hogy találtam egy tényleg tökéletes aranyszínű lakkot, szerintem egy darabig így is marad...

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Jajj, én csak örülök az aranylázadnak, mert én is imádom. Az a köröm, amit a bloggertalin viseltél....valami eszméletlen! :)

        Törlés
    2. a szemsminked nagyon klassz, de igazából nagyon szerencsés vagy a szemformáddal, minden jól áll, na jó, a türkiz sztem nem, de az senkinek sem kimondottan :)
      a körömlakkod is klassz, a magam részéről az ennyire élénk árnyalatnak nem vagyok híve, inkább a bordós felé hajlok... viszont, ha el akarod kerülni, hogy a körömágyad mentén egyenetlenül oszoljon a lakk és picit esztétikusabb legyen, ragassz oda francia manikűrhöz használatos félhold/félkör alakú sablont, vagy egyszerűen fültiszító pálcikával töröld le a felesleget :) az már csak saját hepp, hogy sztem a rövid köröm szögletesre reszelve szebb... egyébként a SAKK-os Fruzsival egy kollégiumban vagytok, ha jól emlékszem, ugye? csinálhatnátok egy közös posztot, ő a te körmöd, te az ő sminkjét :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Milyen aranyos vagy ezzel az utolsó gondolattal:) Végül mégsem ide vették fel. Sajnos annyira elfoglalt vagyok, ő pedig annyira igazi egyetemista lett, hogy nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, amit nagyon sajnálok! De találkoztunk. Nagyon kellemes hölgyemény- a hajába pedig szerelmes vagyok.
        Nekem nagyon nagy problémám ez a körömlakk dolog oldalt, mert a fültisztító- bármennyire vagyok óvatos- leszedi a körmömről is, mert eléggé közel és magasan van a körömágyam. Ennek a francia sablonos megoldásnak nagyon örülök, ezerszer köszi érte, mert a ragasztó oldalra nem jött be.
        Mostanában én is szeretem a szögletest, de ez a kerek valahogy úgy alakult ki, hogy az én hercegnő anyukámra emlékeztet. Neki nagyon jól áll röviden is a kerek:)
        Nagyon köszönöm a kommentet, rendkívül jól jött a tanácsod- örök hála:) Szép estét!!:)

        Törlés
    3. igazán nincs mit, ami bevált valakinél, azt tovább kell adni, hátha másnak is hasznos lesz :) a hercegnős az anyukád gondolat pedig nagyon kedves, igaz, én még csak nemrég találtam az oldalra, a kommenteket olvasgattam, amik között belefutottam pár nagyon olcsó és megmondónak szánt dologba, de ne foglalkozz ezekkel... többen vannak azok, most már én is, akik elismerik, amit csinálsz, és egy posztot se nagyon tudtam megállni mosolygás nélkül, persze nem mindegy, hogy az illetőn nevet-e valaki, vagy vele, általa... szerintem nálad az utolsót tapasztaljuk nagy többségben, nem mondom, hogy én nagyon optimista ember vagyok, inkább realista, és az ünnepekért sem vagyok kimondottan oda pár éve, de igenis kellenek ezek a gondolatok, hangulatjelek, képek, történetek, projektek, és hogy a világért se nyomja el senki a magában élő gyereket, mert az egy piszkosul hervasztó és unalmas dolog, meg lehet találni az egyensúlyt... jó, nyilván most nem mondtam világmegváltó dolgokat, ahhoz én kicsi vagyok, meg világmegváltás sör nélkül nincs, ugye, csak szerettem volna, hogy tudd, hogy a téged régebb óta követő olvasókon/barátokon kívűl a frissebben idevetődöttek, akik nem felületesen, előítéletekkel, fennhéjázva nézik a blogodat, hanem normális, vagy hát kellőképp pozitív-lökött módban, szóval nekik is tetszik, és köszönet érte, jó a hajtás és millónyi nyűg után :) neked is szép estét, így a szófosás végére :)

      VálaszTörlés
    4. Nagyon szép lett mindkettő :)

      VálaszTörlés